Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Prosím o radu, kde seženu Antinal nebo Ercefuryl sirup? Malý má již měsíc průjem a mojí dr. napadlo dát tento lék, ale nemohu ho nikde sehnat. Nemáte někdo zkušenosti? Jinak Laktobacílky bereme, zkoušeli jsme Hylak i Smectu a nic nezabírá. Děkuji za rady ![]()
Děkuji moc za odpověď, už jsem fakt zoufalá, máme měsíc E.coli O126, malýmu budou za týden čytři měsíce a už ho přes měsíc láduju mrkví a rýží, ráno má pěkné hovínko a odpoledne z něj teče jen voda. Právě, že kapsle nejsou pro takhle malé děti, takže scháním ten sirup, dr. právě říkala, že ho asi přestali vyrábět, ale že dříve byl.
Nemohla by jsi mi prosím poslat ten odkaz na tu lékárnu? Zkusím jim napsat.
Ještě jednou děkuji za info. Oba s manželem jsme byli na výtěru, oba negativní a k nikomu jinému momentálně do styku nepříjde. Ale napadlo mě, že to mohl mít opravdu z nemocnice od porodu, jelikož nikdy neměl stolici míchaných vajíček, vždycky jí měl řídkou, tak jedině tam. Hydratovaný je, slintá jak bernardýn
Ještě se nám do toho včera spustila horečka, dneska už je lepší, už nevím co s ním. Takhle jsem si fakt mateřství nepředstavovala, celý den mi jen brečí a ještě má takovou potvoru ve střevech.
Děkuji moc, jsi moc hodná a moc jsi mi pomohla!
Už je to prostě dlouhé, tak jsem z toho nešťastná. Kojím, dokonce uvažuji, že zkusím na pár dnů přestat a zkusit UM, jestli by to nepomohlo, sice vím, že to je cesta k tomu přestat kojit, ale chci zkusit všechno. Z lékárny mi již odepsali, že ten sirup prostě není a nelze jej ani objednat. ![]()
@svadlinka a probiotické kapky biogai jsi nezkoušela podávat? Já s něma mám velice dobré zkušenosti. U nás se teda jedná o zácpu, ale jsou právě i na průjem. Jsou i na posílení imunity.