Kojenec se extrémně potí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15404
2.7.13 17:59

kojenec se extrémně potí?

Holky, taky se vám děti tak potí? Náš 4,5měs. mi přijde, že úplně extrémně, např. v autě musím dávat do vajíčka i plenu pod něj a stejně kolikrát je úplně mokrý, to samý dnes 28 stupňů venku po 30min pod sebou (pod hlavičkou) úplně mokro a teď leží 10min na posteli a zas pod hlavičkou totál mokrý prostěradlo… :nevim: v pokoji máme 26 stupňů a má jen krátký body…a má úplně mokrý vlásky vzadu… Třeba je to normální, ale mi to přijde extrém, třeba v tom autě to bylo večer a já měla krátký triko a šortky a bylo mi celkem zima…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12743
2.7.13 18:03

@dani24687 je to normální. Náš malej měl loni v létě půl roku a byl pořád mokrý jak myš. Do sedačky jsem koupila tu 3D podložku proti pocení a nijak moc to nepomohlo. A pod něj jsem dávala bambusový pleny ty lépe sajou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
2.7.13 18:04

@dani24687
Možná se zeptám blbě, ale měřila jsi mu teplotu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
2.7.13 18:04
@dani24687 píše:
Holky, taky se vám děti tak potí? Náš 4,5měs. mi přijde, že úplně extrémně, např. v autě musím dávat do vajíčka i plenu pod něj a stejně kolikrát je úplně mokrý, to samý dnes 28 stupňů venku po 30min pod sebou (pod hlavičkou) úplně mokro a teď leží 10min na posteli a zas pod hlavičkou totál mokrý prostěradlo… :nevim: v pokoji máme 26 stupňů a má jen krátký body…a má úplně mokrý vlásky vzadu… Třeba je to normální, ale mi to přijde extrém, třeba v tom autě to bylo večer a já měla krátký triko a šortky a bylo mi celkem zima…

Tak na těch vláskách si leží…to bych neřešila, přece jen ještě nemají tu termoregulaci vyvinutou ;) Zkus mu kolem postýlky dát mokrý pleny, já jí třeba namočila a než se malje najedl a šel spinkat, tak jsem jí šupla do mrazáku :D Teplotu nemá? Přehřejou se strašně rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
2.7.13 18:05

Naše malá to měla a má taky. Ptala jsem se dětské dr. a prý to tak u malých dětí bývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
2.7.13 18:06

Měřila už asi 3× :mrgreen: tak jste mě uklidnily, holky, díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
2.7.13 18:10

Nas maly ma 10m a poti se od narozeni porad a hodne…
V sedacce se potil I v zime :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
2.7.13 18:13

@Ali-Ali no my nikam moc nedojedem, protože jak se zpotí, tak šíleně vříská, no ani se mu nedivím, když pak vidím ten koláč :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
2.7.13 18:21

@dani24687
Nasemu prckovi je to nastesti jedno. Davala jsem pod nej aspon plinku, ted jsem koupila bavlneny potah, prece jen ty materialy nejsou na horka idealni. Ale zazraky od toho necekam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
2.7.13 19:36

Syn se taky docela dost poti, autosedacka je mor, ma tam ovci kozisek a ten reguluje trochu teplotu, ale stejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
2.7.13 20:14

@suik ahojky a kde jste vzali ovci kozisek? To bych myslela, ze bude hrat jeste vic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.7.13 20:16

Malý má 2 měs. a taky se strašně potí, když jsou ty vedra ani ho neoblíkám, že jak dostane oblečení zachvilku má propocené záda, řvě, že je mu horko.
V autosedačce má podložku pinkii no tam je durch mokrý i když je jen v plence.
Dávám pod něj bavlněnou plenku.
Dneska byl propocený už ráno v 10h. jsem ho úplně vyslékala venku a byl klid, že ani to body mít nemůže, jak je moc horko se potí a je neklidný.
Už spal i několik nocí jen v plence v těch vedrech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
2.7.13 20:45

Našemu se hrozně potí čelo, ale tak že z něj fakt teče…ptala jsem se dr. a prý je to ok :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
2.7.13 21:57

Ahoj, náš malý se taky hodně potil, i když nebylo teplo… Zmínila jsem se dětské, jestli je to v pořádku… Nejdřív jako že jo, ale pak mu prohmatala hlavičku a zjistila, že ji má měkčí a že to s tím může souviset, ještě se ptala, jestli nemáme v rodině problém s ledvinami… To naštěstí nemáme..
tak nakonec jsme museli asi 2 týdny dávat calcium, protože měl malý nejspíš málo vápníku - prý se to občas děje, když děti rychle rostou… A taky se mě ptala, jestli poctivě dáváme Vigantol…
Na kontrole po 14 dnech měl tu hlavičku lepší, prý byl poznat rozdíl, asi mu to calcium fakt pomohlo… I se pak už tolik nepotil.. (samozřejmě když jsou ted ta horka, tak je mokrý, ale předtím se fakt zpotil třeba v noci u kojení, měla jsem mokrý polštář, na kterém ležel a přitom byla zima…)
Možná to u vás nebude to stejné, každopádně se raději poptej doktorky, až půjdete na kontrolu, za to nic nedáš… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
2.7.13 22:30

@dani24687 prodavaj ho vsude mozne primo s dirama do autosedacky, myslim, ze stavi zadat do googlu. Prave ze ta vlna v zime hreje a v lete chladi, jak je hunata, tak se tam tvori vzuchove polstarky a lepe to cirkuluje…akorat ta nase uz je bud moc slezela, nebo se syn poti uz moc. Dcera s tim problem nemela, ale treba se poti kdyz spi v noci a ma totalne mokrej polstar, dal jsem ji tam tenkou deku z merinovlny a spi v suchu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí