Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Chci se zeptat v čem jsou kapky biogalia lepší než ostatní probiotika a kdo máte zkušenost biopronem?
Nevim v čem jsou biogaia lepší, ale jsou o hodně hustší než jiný kapky. My koupili nejdřív nějaký levnější ty se mi pak vylily takže bylo potřeba koupit jiný a tak jsme zkusili biogaia. Ještě mi zbyly. Nedávala jsem je každej den podle mě to neni uplně dobrý a ty prdy se holt musí vydržet.
Biopron jsou právě tobolky, které se po rozdělání rozpouští v mléce, takže je to podle mě lepší, ale asi jen pro toho kdo krmí flaškou, jinak je to dávkování asi nereálné.
Tak my ty Biopron tobolky měli, ale nějaký výrazný efekt to nemělo. Ale naší malé bohužel nezabíralo nic. Největší efekt mělo nahřívání bříška a nošení v šátku. Jinak obsah tobolky jsem normálně vysypala do odstříkaného mléka a dávala lžičkou.
Biopron dela i kapky, ty ted mame my
ale taky jsem si je trochu vylila ![]()
Myslíš probiotika na prdíky nebo jaký řešíš problém? Já zkoušela u dcery ty tobolky i kapky a víc nám vyhovovaly kapky. Jí to zabíralo, ale kombinovala jsem to i s nahříváním bříška a s cvičením, takže pomohlo asi všechno dohromady. Ale až byla větší, tak jsem jí dávala ty tobolky na rozpouštění, měla nějakou slabší imunitu a byla často nemocná, tak proto.
@bubittka2 píše:
Myslíš probiotika na prdíky nebo jaký řešíš problém? Já zkoušela u dcery ty tobolky i kapky a víc nám vyhovovaly kapky. Jí to zabíralo, ale kombinovala jsem to i s nahříváním bříška a s cvičením, takže pomohlo asi všechno dohromady. Ale až byla větší, tak jsem jí dávala ty tobolky na rozpouštění, měla nějakou slabší imunitu a byla často nemocná, tak proto.
ano, myslela jsem to právě k vuli imunitě, protože nekojím.
A kapky biogaia jsou u na posílení imunity? Já měla za to, že se používají jenom na prdíky. Každopádně ta jsem nikdy nezkoušela, jenom ten biopron a ještě jednu značku, ale na tu si teď nemůžu vzpomenout a vím, že to nezabíralo. Ten biopron je fajn, ani není moc drahý, takže to člověka nezruinuje. Teď probiotika dceři nedávám, až zase na podzim, až se bude zhoršovat počasí
@bubittka2 píše:
A kapky biogaia jsou u na posílení imunity? Já měla za to, že se používají jenom na prdíky. Každopádně ta jsem nikdy nezkoušela, jenom ten biopron a ještě jednu značku, ale na tu si teď nemůžu vzpomenout a vím, že to nezabíralo. Ten biopron je fajn, ani není moc drahý, takže to člověka nezruinuje. Teď probiotika dceři nedávám, až zase na podzim, až se bude zhoršovat počasí
biogaia jsou taky probiotika
je to to stejny