Tobolky Biopron

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3739
2.7.13 13:02

tobolky Biopron

Chci se zeptat v čem jsou kapky biogalia lepší než ostatní probiotika a kdo máte zkušenost biopronem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
parketka
2.7.13 13:14

Nevim v čem jsou biogaia lepší, ale jsou o hodně hustší než jiný kapky. My koupili nejdřív nějaký levnější ty se mi pak vylily takže bylo potřeba koupit jiný a tak jsme zkusili biogaia. Ještě mi zbyly. Nedávala jsem je každej den podle mě to neni uplně dobrý a ty prdy se holt musí vydržet.

• Citovat
  • Upravit
3739
2.7.13 13:17

Biopron jsou právě tobolky, které se po rozdělání rozpouští v mléce, takže je to podle mě lepší, ale asi jen pro toho kdo krmí flaškou, jinak je to dávkování asi nereálné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
2.7.13 13:56

Tak my ty Biopron tobolky měli, ale nějaký výrazný efekt to nemělo. Ale naší malé bohužel nezabíralo nic. Největší efekt mělo nahřívání bříška a nošení v šátku. Jinak obsah tobolky jsem normálně vysypala do odstříkaného mléka a dávala lžičkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
2.7.13 20:43

Biopron dela i kapky, ty ted mame my :)ale taky jsem si je trochu vylila :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bubittka_2
4.7.13 10:04

Myslíš probiotika na prdíky nebo jaký řešíš problém? Já zkoušela u dcery ty tobolky i kapky a víc nám vyhovovaly kapky. Jí to zabíralo, ale kombinovala jsem to i s nahříváním bříška a s cvičením, takže pomohlo asi všechno dohromady. Ale až byla větší, tak jsem jí dávala ty tobolky na rozpouštění, měla nějakou slabší imunitu a byla často nemocná, tak proto.

• Citovat
  • Upravit
3739
4.7.13 11:20
@bubittka2 píše:
Myslíš probiotika na prdíky nebo jaký řešíš problém? Já zkoušela u dcery ty tobolky i kapky a víc nám vyhovovaly kapky. Jí to zabíralo, ale kombinovala jsem to i s nahříváním bříška a s cvičením, takže pomohlo asi všechno dohromady. Ale až byla větší, tak jsem jí dávala ty tobolky na rozpouštění, měla nějakou slabší imunitu a byla často nemocná, tak proto.

ano, myslela jsem to právě k vuli imunitě, protože nekojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bubittka_2
8.7.13 09:35

A kapky biogaia jsou u na posílení imunity? Já měla za to, že se používají jenom na prdíky. Každopádně ta jsem nikdy nezkoušela, jenom ten biopron a ještě jednu značku, ale na tu si teď nemůžu vzpomenout a vím, že to nezabíralo. Ten biopron je fajn, ani není moc drahý, takže to člověka nezruinuje. Teď probiotika dceři nedávám, až zase na podzim, až se bude zhoršovat počasí

• Citovat
  • Upravit
10349
8.7.13 12:28
@bubittka2 píše:
A kapky biogaia jsou u na posílení imunity? Já měla za to, že se používají jenom na prdíky. Každopádně ta jsem nikdy nezkoušela, jenom ten biopron a ještě jednu značku, ale na tu si teď nemůžu vzpomenout a vím, že to nezabíralo. Ten biopron je fajn, ani není moc drahý, takže to člověka nezruinuje. Teď probiotika dceři nedávám, až zase na podzim, až se bude zhoršovat počasí

biogaia jsou taky probiotika ;) je to to stejny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky