Kojenec se extrémně potí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15404
3.7.13 02:33

@ppetuli s tim Vigantolem to je zajimavy, estli by mohlo mit souvislost…diky za odpoved. @suik super tip, dik :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.7.13 07:51
@ppetuli píše:
Ahoj, náš malý se taky hodně potil, i když nebylo teplo… Zmínila jsem se dětské, jestli je to v pořádku… Nejdřív jako že jo, ale pak mu prohmatala hlavičku a zjistila, že ji má měkčí a že to s tím může souviset, ještě se ptala, jestli nemáme v rodině problém s ledvinami… To naštěstí nemáme..
tak nakonec jsme museli asi 2 týdny dávat calcium, protože měl malý nejspíš málo vápníku - prý se to občas děje, když děti rychle rostou… A taky se mě ptala, jestli poctivě dáváme Vigantol…
Na kontrole po 14 dnech měl tu hlavičku lepší, prý byl poznat rozdíl, asi mu to calcium fakt pomohlo… I se pak už tolik nepotil.. (samozřejmě když jsou ted ta horka, tak je mokrý, ale předtím se fakt zpotil třeba v noci u kojení, měla jsem mokrý polštář, na kterém ležel a přitom byla zima…)
Možná to u vás nebude to stejné, každopádně se raději poptej doktorky, až půjdete na kontrolu, za to nic nedáš… :mavam:

Vigantol mam davat 2 kapky denne ty davam, pije hodne, ale je fakt ze roste rychle za 2 mes. přibral 2kg a porostl 10cm, tak jestli fakt poceni souvisi z rustem. Taky se zeptam detske na poradnu jsme objednani 17ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
3.7.13 08:07

@Kelsey pak dej vedet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie