Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat, naše malá se už tak měsíc vzteká a je to čím dál tím častěji a já nevím proč
Nějak to nemůžu vypozorovat.. Vzteká se když jí držím, když si hraje, prostě kdykoliv se jí zachce. Není to pořád to vůbec, ale spíš je to při jakékoliv činnosti.
Vypadá to asi tak, že se našpónuje, zatne všechny svaly, nahodí ksichtík a začné vydávat takové zuřivé hmmmmm
Nechápu co to jako má být:DKDyž chce něco jiného než zrovna dělá, tak si automaticky jede po své, třeba se odkloní a leze si za ovladačem. Jinak je hrozně šikovná, směje se, dneska se naučila pacičky a pořád tleská, ale toto nechápu..
Děkuji za nějaké zkušenosti ![]()
@soleile má prostě takové „vztekací“ období… u nás je to taky teď. až na to, že syn 10 mes. neumi paci paci a tleskat a to se mu snazim ukazovat porad:-D
Jeeee, to znam! To jsem rada, ze to pises. Nas malej to taky delaval! Me se vsichni smejou, ze je vzteklej po me!!! Ja pry i v sede roztahla nozicky a triskala hlavou o zem
ale jinak jsem pry byla hodny dite ![]()
Myslim, ze to vztek neni (to prislo az ted - 10 m a to je vazne vztek), spis zkousej zvuky a ten nas uplne jakoby zatinal svaly… A delal desny zvuky a daval pusu nakrivo… Ale pak se zacal smat a dal se venoval hrani si…
@ninabu tak to je stejný no:D Ona právě paci paci a najednou toto a hned pak pokračovala
ale jinak je taky zlatíčko ![]()
@Gladys nene, netlačí, to už máme ale taky za sebou:)
Nám tohle dělá, když tlačí bobek
Taky najednou nastoupí takové vzteklé „hmmmm“ a šponuje se jak divej.
@Ijaa bobek to u nás fakt není, kadí pravidelně ráno po probuzení, každý den ![]()
@soleile no to je vzornacka jako ten nas
Ale nas Kuba je takovej ritualek… Ma rad svy jisty, ma uz ted svy zvyky, svy ritualky a pak je spokojenej a vysmatej pohodar…
On delal to, ze dal ruce natazeny pred sebe, zatinal pesticky a jakoby tlacil a vydaval ty zvuky. Takovej trochu „motorkar“ ![]()