Proč se vzteká 7,5měsíční holčička?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1429
6.7.13 11:03

proč se vzteká? 7,5 m

Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat, naše malá se už tak měsíc vzteká a je to čím dál tím častěji a já nevím proč :nevim: Nějak to nemůžu vypozorovat.. Vzteká se když jí držím, když si hraje, prostě kdykoliv se jí zachce. Není to pořád to vůbec, ale spíš je to při jakékoliv činnosti.
Vypadá to asi tak, že se našpónuje, zatne všechny svaly, nahodí ksichtík a začné vydávat takové zuřivé hmmmmm :mrgreen: Nechápu co to jako má být:DKDyž chce něco jiného než zrovna dělá, tak si automaticky jede po své, třeba se odkloní a leze si za ovladačem. Jinak je hrozně šikovná, směje se, dneska se naučila pacičky a pořád tleská, ale toto nechápu..
Děkuji za nějaké zkušenosti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1803
6.7.13 11:12

@soleile má prostě takové „vztekací“ období… u nás je to taky teď. až na to, že syn 10 mes. neumi paci paci a tleskat a to se mu snazim ukazovat porad:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
6.7.13 11:35

A netlačí třeba bobek? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
6.7.13 11:43

Jeeee, to znam! To jsem rada, ze to pises. Nas malej to taky delaval! Me se vsichni smejou, ze je vzteklej po me!!! Ja pry i v sede roztahla nozicky a triskala hlavou o zem :pankac: ale jinak jsem pry byla hodny dite :andel:
Myslim, ze to vztek neni (to prislo az ted - 10 m a to je vazne vztek), spis zkousej zvuky a ten nas uplne jakoby zatinal svaly… A delal desny zvuky a daval pusu nakrivo… Ale pak se zacal smat a dal se venoval hrani si…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
6.7.13 12:24

@ninabu tak to je stejný no:D Ona právě paci paci a najednou toto a hned pak pokračovala :nevim: ale jinak je taky zlatíčko :hug:
@Gladys nene, netlačí, to už máme ale taky za sebou:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
6.7.13 14:36

Nám tohle dělá, když tlačí bobek :-) Taky najednou nastoupí takové vzteklé „hmmmm“ a šponuje se jak divej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
6.7.13 14:51

@Ijaa bobek to u nás fakt není, kadí pravidelně ráno po probuzení, každý den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
6.7.13 16:24

@soleile no to je vzornacka jako ten nas :-D Ale nas Kuba je takovej ritualek… Ma rad svy jisty, ma uz ted svy zvyky, svy ritualky a pak je spokojenej a vysmatej pohodar…
On delal to, ze dal ruce natazeny pred sebe, zatinal pesticky a jakoby tlacil a vydaval ty zvuky. Takovej trochu „motorkar“ ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí