Jak dostat do miminka sirup

117
5.7.13 17:23

Jak dostat do miminka sirup

Ahoj maminky náš malý nám hrozně blinká, zkusili jsme vše, mlíčko zahušťujeme nutritonem dáváme probiotika a ted jsem koupila sirup gastrotuss ale malý mi ho odmítá nevím jak to dělá ale zapříčí krk a vše plive ven oběma koutky, že nestíhám dávám zpátky do pusy, nakonec vždy vzdám :roll:…zkusila sem na lžičku, stříkačkou přes prst, dokonce i savičkou ze které papá ale vždy to prokoukne :dance: :nevim: a když si uvědomí že to je sirup vše to plive, jak ho mám do něj dostat jsou mu tři měsíce,,děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4961
5.7.13 17:26

@Anninka2 jestli nemá reflux, k doktorce???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
5.7.13 17:27

@Anninka2 a zamíchat s mlíkem? my to dělali se stejným sirupem taky a prošlo nám to… :mrgreen: nebo změň UM, může to být tím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
5.7.13 17:29

My dávali stříkačkou na stranu ke tváři…ona to pak nemohla vyplivnout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
5.7.13 17:35

.

Příspěvek upraven 22.02.14 v 00:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4086
5.7.13 17:40

Dávám taky gastrotuss, napřed přes stříkačku, to mi plival. Tak ted to natáhnu do stříkačky a tak na 6-7 dám na dudlík a to spapá pěkně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
5.7.13 17:46

Nedavat celou davku najednou, ale piplat se s tim a davat po chvilickach klidne 1ml na 3× (nevim, jakou davku davas, ja takhle davala holce ATB, toho bylo 7,5ml, trvalo mi to vzdy pres pulhodky, ale byl to jediny zpusob).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
5.7.13 17:49

Jo to mě by zase zajímalo, jak do malýho dostat UM. Musím ho nutně odstavit a holomek to plive a plive :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
5.7.13 17:50

Strikackou do pusy (na bok do tvare) a pak zavrit pusu a zacpat na chvili nos a on to polkne. Me to takto ukazala sestra v nemocnici. U malych deti to funguje, nam to tak slo asi do roka.
Ale pokud ti male mimco tak moc blinka, pozor na dehytrataci, to pak radeji do nemocnice na kapacky na zavodneni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
5.7.13 18:18

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
5.7.13 18:19
@tessika píše:
Jo to mě by zase zajímalo, jak do malýho dostat UM. Musím ho nutně odstavit a holomek to plive a plive :zed: :zed:

a příkrmy už zavádíte? Teď třetínechtěl ve 4m UM ani za cenu, že bude několik hodin hlady (moje hospitalizace na infekčním), ale když jsem začla přikrmovat a pak dávat s tím mlíkem kaši, tak už si pak vzal i mlíko a dokonce zvládnul i přechod na jinou značku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
5.7.13 18:30
@Gladys píše:
a příkrmy už zavádíte? Teď třetínechtěl ve 4m UM ani za cenu, že bude několik hodin hlady (moje hospitalizace na infekčním), ale když jsem začla přikrmovat a pak dávat s tím mlíkem kaši, tak už si pak vzal i mlíko a dokonce zvládnul i přechod na jinou značku.

zavádím a taky plive :lol:. Dostal tedy k obědu mrkev.. Mě je ho Gladys tak strašně líto, jak dává najevo, že chce nakojit :,( :,( :,( :,( a taky si toho prsa zatraceně váží od té doby, co se ho snažím odstavit, tak hezky mi za celé 4 měsíce nepil :lol:. Ale fakt musím.. dneska jsem si MUSELA vzít prášek, jinak bych skončila asi v nemocnici. :x Snažím se toho vydržet co nejvíc, ale už mi dochází síly.

@kjhui
no ze začátku odmítal už samotnou flašku. Dnešek jsme strávili s tím, že sice z lahve pil, ale mlíko plival. Zkoušela jsem i stříkačkou a taky plival.

Jo holky, kdyby jste mi někdod poradil, jak vyzrát na alergii a přitom moc kojit, tak vám budu ruce líbat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
5.7.13 18:35

@tessika a co ti je, ten prášek je neslučitelný s kojením?
Mladej příkrmy taky nejdřív vůbec nechtěl. Dostával skleničky, nesměl v tom být brambor, rýže, jen čistou zeleninu a muselo to být naředěné vodou, aby to jedl. Chytil se na pastiňák od alnatury, je takový slaďoučký a samozřejmě banán, všechny moje děti milují banán, máme nějaký opičí gen :lol:
Všechno muselo být na jemno, na řídko, trvalo to asi 14dnů a najednou přestal jíst 30g a jedl víc a víc, až jsme se dostali na plnou dávku.
Tak držím palce, ať se povede :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
5.7.13 18:43

@Gladys Mám letos strašně silnou alergii - traviny. A moje alergoložka mi tvrdí, že veškeré prášky jsou údajně neslučitelné s kojením. Ale já už jsem se dneska dostala do stavu, že jsem jen kýchala (třeba 12× v kuse a za půl minuty znovu) z očí mi teklo, že jsem neviděla, špatně se mi dýchalo. A to jsem zavřená doma - nedokážu si představit, že bych vyšla ven. Starší si bere na den babička, aby se aspoň ona dostala ven. Jsem z toho zoufalá, strašně moc bych chtěla kojit, ale tohle se prostě už ustát nedá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
5.7.13 18:47

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...