Ceny plínek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
696
9.7.13 23:44

Ceny plínek

Ahoj holky/maminky. mame doma 2,5letaka a za 5.tydnu cekame druhy prirustek a tak si rikam, ze dokud mam penez navic, nakoupim par baliku plinek. a jake je moje zjisteni, ze dnes sehnat plinky vel.1 za 3kc je vlastne skoro super cena..od maleho si pamatuju, ze vysla tak okolo 2kc.to udelala ta zmena DPH plin nebo? za kolik tedy kupujete vy, jake a co je vlastne dnes „dobra cena“..?ps-u maleho jsem pouzivala vel.1,2 pampersky zelene, pak uz vselijake mozne ruznych znacek.ale ted uz jsou i ty zelene pamp. neskutecne drahe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14856
9.7.13 23:47

Látkovky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
9.7.13 23:50

Kdyz se ti podari sehnat pleny vel.1 a 2 za 3,50/ks, tak nevahej a kup to. Pod tuto cenu jsem nikde nevidela. Cena 4kc a vic je uz draha. Taky to aktualne resim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
10.7.13 00:01

Látkovky se krutě vyplatí! Jednorázovky jednorázově, když už to musí být. Dávala jsem je 14 dní, když mi vyplivla pračka. Do té doby a od té doby je malá neviděla, je jí deset měsíců.
Pleny mám po první dcerce, většinu jsem koupila z druhé ruky, na druhou jsem dokoupila dvoje svrchňáky a dost. Marně přemýšlím, jestli jsem něco vyhodila.

• Citovat
  • Upravit
14856
10.7.13 00:08

Ja aby tam ten muj prispevek tak nekricel…ja jsem taky teda rada, kdyz pleny nemusim kupovat tak casto a ulevim si latkovkama, nelatkuju teda plne, ale co nejvic to jde, hlavne doma. Ja mela obe deti plenkovy, dceru jsem odplenkovala az kdyz bylo malemu 6 mesicu, takze volba byla jasna, kazda usetrena plena dobra. Jako nejaky penize jsem v tom utopila, ale kdyz se nakupuje rozumne, usetrit se da, ne uplne jete se daji dobre prodat.

jinak kupuju levne v rosmannovi nebo kauflandu, pampersky jsou pro me zbytecne drahy a akce nesleduju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
10.7.13 00:08

Ja ted kupuju pliny na syna, ma skoro 2 a nocnik ne a ne a ty prachy jen leti. U druheho chci jit taky do latkovek a jednorazovky pouzivat jen na dovolene nebo kde to proste s latkovkama nepujde a lituju, ze jsem uz u syna do nich nesla myslela si, ze je to blbost, usetrilo by nam to furu penez.
Ted od zitra jsou v akci Tesco plenky za 178,– balik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
10.7.13 00:15

Víceméně používám látkovky. Syn byl v jednorázu, látkovky má až zhruba od roka půl a lituji, že jsem jim nepřišla na chuť už mnohem dříve. Impulsem právě pro mě bylo i druhé dítě na cestě a ty šílené prachy za papírovky. Papírovky dávám akorát na noc a na cesty, když vím, že nebudu přebalovat, tak mu šupnu klidně látku i ven.

Jinak ze začátku jsem kupovala Pampersky nebo Huggies, jenže čím starší, tím samozřejmě větší pleny a méně kusů v balíku. U vel. 5 jsou ty ceny na kus teda naprosto šílené. Takže jsem většinou kupovala Babylove z DMka na kupony, Tesco zelené… teď tím, že má látku, tak to nějak neřeším a víceméně koupím, kde je co po ruce - teď máme Huggies Super dry a Babydream z Rossmanna. Na mimčo mám do porodnice přichystané Pampers a pak se uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
10.7.13 00:22

My jsme na velikosti ctyri a nakupuju v akcich a delam velke zasoby.

Casto byvaji v Kauflandu pampersky active baby za 199 (dvojek je tam myslim kolem sedmdesati).
Ted je v Tesco jejich znacka plenek za 179 Kč. Ctverek je tam 54, coz si myslim, ze je velmi dobra cena…

Kdyz jsem kupovala plenky jeste pred zvysenim dph, tak staly pampers dvojky AB v Tete za 350 Kč v akci. Ted uz vychazeji na 390 Kč.
Takze asi jo, dela to to DPH…

Takze my mame levnejsi plenky neznackove na den, na noc pampers… plus samozrejme na venek pampers, kdyz vim, ze maly bude spat…

• Citovat
  • Upravit
4724
10.7.13 00:27

Nakupovala jsem do zásoby před rokem a sehnala jsem super ceny 2,50-2,80 Kč..ale od nového roku jsem takové ceny neviděla.. Nejlepší pod 4 Kč - cca 3,80.. 6-7 Kč běžná cena pampersek :cert: Kamarádka nakupuje v akcích Huggies, jsou prý o něco levnější.. Myslím, že podražily i jako takové, nejen to DPH.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
10.7.13 05:07

Ahoj včera jsem koukala na ceny plínek, protože bych chtěla jeden balík do porodnice jinak jsem koupila látkovky a myslela jsem že mě klepne 8o. Né že by na to člověk neměl peníze, ale když je to stejnak na hovínko přijdou mi ty ceny přehnané, musím říct, že jsem ráda, že jsem sehnala látkovky, nějaké po kamarádkach a nějaké nové a samozřejmně využiji i na druhé miminko pokud se povede :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
10.7.13 05:14

Co se tyce plenek, tak sem kupovala vzdycky v akci ale nejsou spatne ani Bella Happy a myslim ze se daji dobre poridit pod 3kc, potom i huggiesky pod 3kc, jinak kupuju v albertu jejich euroshopper a v pohode :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
10.7.13 06:21

Taky se přikláním k latkovym plenam, zacala jsem az bylo male osm mesicu a nemuzu si to vynachvalit

• Citovat
  • Upravit
151
10.7.13 06:36

Pleny nakupuji vždycky v akci. Často mají v kauflandu pemprsky za 200kč, nebo v tesku jejich značku taky kolem 200kč. Ted jsme měli z lídlu maxi balení pemprsek už nevím kolik toho bylo ale stáli přes 500kč. Když si budeš dělat akcové zásoby tak to cenově nevijde zas tak špatně. Akce jsou každou chvíli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32871
10.7.13 07:21

Taky máme nadoma a na kratší procházky látkovky. Ty ceny papírovek jsou hrozný. Pamatuju jak jsem před narozením mladšího (zač. loňského roku) nakoupila dost pampersek zelených (většinou kupuju ty jak jich je tuším 82 v balíku) za 299Kč..a teď ty samý 370 minimálně, spíš víc. Nejlíp mi vycházejí Babylove, když mám kuponek na krabici a ještě 15% na nákup, tak pak vyjde jedna 3,1Kč (vel. 4, máme ji od 5měsíců doteď)…když vidím v letáku Pampersky a že akční cena 4,6-5Kč/ks tak se mi protáčejí panenky. :zed:
Dobře vychází i Rossmannové a Tesco, když jsou v akci, a jsou dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
10.7.13 07:48

Já teď kupuju plenky v Polsku Jsou to DADA a vyrábí se u nás v Turnově, ale prodávají se jenom v Polsku. Jsem s nima velmi spokojená. Přirovnala bych je k těm zeleným pamperskám. Máme teď velikost 3 a plenka vyjde pod 3 koruny, záleží to podle kurzu zlotého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí