Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky. Kolik momentálně platíte za bílé, případně amalgámové plomby u zubaře? Chci s malou změnit zubaře a ráda bych věděla, v jaké cenové relaci se to pohybuje jinde. Klinika, kam chceme jít, účtuje za kapslovaný dozovaný amalgám od 550 Kč podle velikosti výplně (nedozovaný je zdarma) a za fotokompozitní bílé výplně 800 - 1200 Kč také podle velikosti. Předem díky za info.
Ty jo, to jsou ceny. Já mám zubaře perfektního, za bílou dáme tak kolem 700 Kč. Jaký konkrétně typ té plomby to je, netuším. Myslím ale, že co se všeobecně klinik týče, tak tam jsou dražší a vybavenost je na větší úrovni.
Za bílou výplň jsme minulý týden platila 950kč,jinak si myslím že ceny jsou docela přijatelný ![]()
Tak ja mam asi nejakeho ultralevneho zubare
Platim za bilou 500 kc a za „lepsi“ amalgam 250 Kc
Jinak vsechno (vc injekce) zdarma. A nechce po me ani 30 Kc ![]()
holky vy se mate! ja platim za bilou 900kc a pred mesicem mi cistila kanalky za 4500kc!!!!! myslela jsem ze se pujdu obesit a dotedka mne zub boli
asi pojedu na pohotovost aby mi ho vytrhli! ![]()
jaja84 píše:
holky vy se mate! ja platim za bilou 900kc a pred mesicem mi cistila kanalky za 4500kc!!!!! myslela jsem ze se pujdu obesit a dotedka mne zub boliasi pojedu na pohotovost aby mi ho vytrhli!
4500
Tak to mi přijde jako zvěrstvo ![]()
Pokud je to stolička, kde jsou 3 až 4 kanálky, tak mi to jako zvěrstvo nepřijde, naopak ještě velmi přijatelná cena…
U normálního zubaře jsem před 3 lety platila za bílou 500 Kč. Ted chodím na kliniku, kde mi účtují 1300-2000 Kč, ale nemají smlouvu s pojištovnou.
je to ctyrka nahore.jako ja nevim mne to prislo moc
kdyz jsem se ptala jedny znami za kolik ji to delaj tak rekla ze dvou tisic.mne doktorka rekla ze mne to bude stat 3500kc a ze uz nic platit nebudu tak jsem tam byla asi 4krat a pak mi tam dala normalni vypln a za tu 1tis nak nechapu proc mi rikala ze uz to noc stat nebude a pak chtela litr.vypln z poloviny vypadla a ted tam mam diru ![]()
Osmileté dceři jsem za dve bílé plomby minuly týden platila 1.320,– Čistění kanalku se odvíjí od toho kolik jich čistí, pokud vsechny čtyři pak je ta cena normální a bezna
Karkule01 píše:
Pokud je to stolička, kde jsou 3 až 4 kanálky, tak mi to jako zvěrstvo nepřijde, naopak ještě velmi přijatelná cena…
prijatelna cena?
ja platila za kanalky 300 Kč / ks. Podotykam, ze chodim k soukromemu lekari v Praze
Za kapslovy amalgam 600 bez ohledu na velikost, bílý jsem nikdy neměla
já platila za bilou fotokompozitni(nebo jak se to jmenuje
)1200 kč a za lepší amalgám kolem 550 kč čistění kanálku cca 1200 kč ![]()