Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím všechny a chci se zeptat, jak se zhruba pohybují ceny za ubytování v apartmánech v Chorvatsku. Dívala jsem se na net na cestovky a překvapily mě vysoké ceny. Když si budeme hledat ubytování na 7 nocí přímo až na místě, kolik máme počítat - kolik si vzít na ubytování EUR? Chceme apartmán pro 2 dospělé a 2 děti (2,5 a 4,5 roku) - pokoj s kuchyňkou a sociálkami. Mají děti slevu? Jel někdo do Chorvatska s dětmi bez předešlé rezervace ubytování? Prý stačí zajít do cestovky a volný apartmán vždycky najdou - jde o to za kolik… Díky za odpověď.
Nevím,ale bez zajištění bych tam s dětmi nejela.My tam jedeme teď a vyšlo nás to na cca 9 tisíc 2 dospělí a 1 dítě.A je to krásný apartmán a kousíček od moře.
Svagr vyrazil tento patek do HR na blind. Jeli partia 2 auta. Ubytovani si nasli sami bez problemu {a bez agentury, vsude postavaji lide, co nabizeji ubytovani, staci si par domu projit a vybrat si}. Cena 14 euro/noc/osoba. Jsou teda bez deti. Neubytovali se ale spolecne, ale ve dvou domech cca 10m od more.
O to mi šlo 74Pajo, slyšela jsem něco podobného a ceny jsou prý mnohem přijatelnější než objednání dopředu přes net a přes cestovku. Ale přece jen s dětmi se trošku bojím a říkám si, radši se tady zeptám. Před lety jsme ještě za svobodna taky tak hledali a bez problémů našli, tak snad to klapne i teď.
Sexyfrago i tobě díky za názor ![]()
Ahojky tak to přesně nevím my jezdíme ke kamarádovi co pronajímá byty v baráku, mrkni na http://www.dum-u-more.cz/ my tam jezdíme už několik let, teda hlavně přítel. Je to tam krásné a kamarách je milí a ochotný. Tento rok má ještě nějaký termín, tak když budete chtít tak se mu ozvěte
hezký den
Dobrý den, nemáte někdo dobrý kontakt na ubytování v Pule či blízkém okolí?
Teoreticky by jsme jeli 3 auta. Vždy dva dospělí + 2 děti. (celkem tedy 6+6)
Díky Tomas
Ráda bych obnovila diskuzi, kdo jste letos byl v Chorvatsku a zajišťoval si ubytování sám (ideálně apartmán pro 4 osoby), jak se pohybovala cena za ubytování Pula a okolí?
Pula je pěkně drahá, my byli na Pašmanu a platili jsme za apartmán u moře 13000 pro 4
@jowana my jezdíme každý rok, ne Pula, ale kousek od Zadaru. Jezdili sme na blind, poslední 2 roky už to je náročnější, tak hledám přímo kontakty na majitele a píšu jim. No apartmán pro 4 lidi nás vychází k 80e a noc. My teda hledáme první řady u moře, asi když člověku nevadí se projít dá se najít levněji jak tu spousta lidí píše, nevím. My jedeme k moři ne se procházet…
Chorvatsko byla nase nejdrazsi dovolena. Doporucuji last minute. Letos jsme za Bulharsko letecky s all inclusive davali 7250kc/osoba
Já už volím Tunisko..od Chorvatska po Řecko a loni Tunisko zjišťuji že nejlíp je tam. A i levněji
@Petruskabmw jo, podobně to mám v plánu..ale v pár let jsem tam nebyla, tak mě zajímalo, jak se ceny změnily a jestli je to „běžná“ cena.
@Malike Tunisko, Egypt atd. nechci, díky.
@elinka90 kde v Bulharsku jste byli?
@jowana na Slunečním pobřeží a levněji nás v posledních letech než v Chorvatsku vyšlo na Djerbě, ve Španělsku, Egyptě. Chorvatsko pro mě bylo zklamání a stálo nás to opravdu hodně peněz a nedokázali se vyrovnat ani v poskytování služeb. Čekáme tedy vždy na poslední chvíli, ale zatím jsme vždycky sehnali.
Chorvatsko je drahé bohužel, ale nám se tam líbí jedeme příští rok už po šesté…máme pejska a bereme ho sebou, jinak se přiznám, že bych chtěla se podívat do Řecka, Španělska atd…ale manžel je spokojený, že není nikde zavřený v hotelu, že si jde kdy chce kam chce…když chceme uvaříme si něco na jídlo, když ne jdem někam na jídlo atd. Máme svou volnost, auto atd…
Ale je pravda, že si hodně teď chválí Bulharsko, taky jet do apartmánu, sehnat si letenky sami atd, že to výjde na super prachy…
@elinka90 je pravda, že chorvati na to celkem kašlou…sehnat krásný apartmán u moře je náročné bohužel…ti co sou hned u moře mají většinou nábytek z roku raz dva, celý to tam bývá hnusné až smradlavé…zato kus od moře právě zase člověk najde krásné luxusní apartmány ptž to nahání aspoň vzhledem…Proč by se snažili, když jim tam ročně jezdí víc a víc lidí..