Čepice 3letému

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24016
7.2.13 14:18

Hele, my se brali v létě, takže tohle jsme neřešili, a le ty děti na fotkách stejně vypadají tak jak vypadají :mrgreen: holčičky šaty až u krku, kluci se šklebí, později pobryndaní. No a co, hlavně že ty fotky nějaký jsou a nejdůležitější je to stejně v hlavě ;)

je to dítě, klidně bych dala tu s medvídky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
7.2.13 14:37

@kamiŠ To je pravda že čím víc se na to člověk soustředí a chce aby bylo všechno dokonalý, tak tím to je pak horší. Asi to opravdu řešit nebudu :-)
Díky holky za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
7.2.13 14:43

@Edita27 Tak na svatbu by náš malej šel 100% v něčem takovýmhle (má to i ocásek!). Ale chápu, že máš na mysli spíš něco decentnějšího, tak nějakou jednoduchou světlou (šedá, bílá), bez bambule. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
7.2.13 14:46

@MuffinkaM Tak ta je úletová. Dost dobrá :palec: Sice na svatbu asi moc, ale jinak se mi opravdu líbí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
7.2.13 14:47

Ja bych dala bekovku, bylo by to trosku lezerne elegantni, ale moderni :)

• Citovat
  • Upravit
14856
7.2.13 19:13

Ja jsem taky pro bekovku, nebo nejakou zimni cepici s ksiltem.

jinak na fotky bych teda cepici kdyztak sundala, jde o par minut :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
7.2.13 19:14

@suik Taky přemýšlým že ji sundáme, ale nevím. Syn má po nemoci -měl zápal plic a jsem z toho ještě celkem vyjukaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
7.2.13 19:21

http://www.vertbaudet.de/…hic-grau.htm?… neco takoveho, jen nevim kam bych pro to v CR sla…dceri jsem kupovala nejakou podobnou v CA, mela ksilt a kryt na usi.

neco takoveho: http://www.c-and-a.com/…product.html#!/Girls/Minis/Accessoires%20&%20Spielwaren/M%C3%BCtzen%20&%20Caps/91203/1 na kluky tam nic nemaj.

davam nemecky odkazy, pac se mi to rychleji hleda  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková