Čepice 3letému

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2231
7.2.13 13:47

Čepice

Ahoj všichni. Mám problém potřebuji poradit jakou mám dát čepici mému synovi(3 roky) k slavnostnímu obleku. V tomto počasí jít bez čepice nemůže a k obleku vůbec nevím co dát. Máme tuto -http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=60052438&tab=2
Myslíte že by to šlo? Nemůžu po netu nic najít. Díky za tipy a rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2231
7.2.13 13:50

To je ta čepka. Nejde mi dát odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
7.2.13 13:50

Odkaz nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
7.2.13 13:52

Ja bych dala radeji cernou, treba hackovanou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
7.2.13 13:53

A to nebude mít na obleku ještě bundu? Jinak bych to u dítěte až tak neřešila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
7.2.13 13:54

Ten slavnostní oblek bude mít bez bundy???
Já bych to řešila jednoduchou čepicí v barvě obleku. Když už bych to řešila. Je to dítě! Podle mě by měla převažovat praktičnost nad „elegancí“ :nevim:

Příspěvek upraven 07.02.13 v 13:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
@Edita27 píše:
To je ta čepka. Nejde mi dát odkaz

Ta mi k obleku moc nesedí. Raději nějakou tmavší jednobarevnou, hladkou, bez bambulí… Ale stejně ji sundá s bundou/kabátem, ne?

Příspěvek upraven 07.02.13 v 13:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512

Tak záleží i, jak moc slavností je událost o kterou jde. A taky, jestli tam má v čepici pouze docestovat nebo v ní být. :nevim: Jednobarevná by asi byla lepší. Já osobně dávám v takových případech něco obzvlášť kontrastního a střelenýho, je to dítě, nikdo nečeká bůhvíjakou etiketu, ale znovu říkám, záleží, o co jde. Na svatbu bych dala něco jinýho než na pohřeb. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
7.2.13 13:59

@MuffinkaM No právě. Jde o tu nejslavnostnější příležitost. O svatbu.
@kamiŠ @Ywett Bude mít ještě takový kabátek hodící se k obleku-šedočerný. A nevím jestli to právě mám řešit nebo ne.Tuto už máme doma tak bych ji prostě dala, ale je problém v tom, že se budeme ještě pak fotit i venku a to být oblečenej musí. Na obřad samozřejmě jen v obleku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
7.2.13 14:00

Jde mi vyloženě o ty fotky, jinak to bude svatba jen o světkách, ale fotky jsou na pořád :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101450
7.2.13 14:01

@MuffinkaM Souhlasím, já bych dala nějakého světlého kulicha s bambulí :-) prostě něco ujetého, na svatbu se to podle mě u dítěte hodí i k obleku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
7.2.13 14:01

Já bych pořídila prostě jednoduchou, jednobarevnou černou nebo šedou (podle obleku), bez nápisů, ozdob, bambulí… tu užije i jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
7.2.13 14:02
@bumbinka píše:
Já bych pořídila prostě jednoduchou, jednobarevnou černou nebo šedou (podle obleku), bez nápisů, ozdob, bambulí… tu užije i jinak :)

Taky tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
7.2.13 14:03

@j.a.n.i1 Tak to máme ještě jednu jakoby medvídka s bambulama.To by mohla být dobrá sranda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
7.2.13 14:05
@Edita27 píše:
Jde mi vyloženě o ty fotky, jinak to bude svatba jen o světkách, ale fotky jsou na pořád :-)

Syn měl rifle a košili. Taky jsem řešila, aby byl na fotkách fešák. A výsledek? Bylo chladno, takže dostal mikinu, košili jsme neuhlídali, takže mu z mikiny leze na fotkách JEDEN cíp košile a navíc vůbec nespolupracoval :roll: Na společné ho sestřenička drží málem pod krkem, na další místo aby se krásně tisknul k mamince nevěstě a usmíval, řve a já ho lovím z kašny :mrgreen:
Pokud se ti v tý čepici syn líbí, dej ji, pokud ne, sháněj nějakou buď v barvách obleku a kabátku, nebo nějakou fešáckou kontrastní (ta by se mi líbila víc).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková