Čepička z porodnice

2
26.10.23 12:17

Čepička z porodnice

Zdravím,
nevíte kde bych sehnala čepičku, která se dává miminkům v porodnici (pruhovaná růžovo-modrá)? V porodnici mi ji nedali a chtěla bych ji pro dcerku do “památečního kufříku”. Moc děkuji za jakékoliv tipy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33023
26.10.23 12:58

To asi nebude moc snadné. Předpokládám, že se šijí na zakázku nemocnic. Stejně jako prádlo, povlečení, se hned pozná, že je nemocniční. Čepičky jsou erární, neberou se na památku domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
26.10.23 13:00

Segra si ji odnesla domů :mrgreen: se neptala no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
26.10.23 13:00
@petra9404 píše:
Zdravím,
nevíte kde bych sehnala čepičku, která se dává miminkům v porodnici (pruhovaná růžovo-modrá)? V porodnici mi ji nedali a chtěla bych ji pro dcerku do “památečního kufříku”. Moc děkuji za jakékoliv tipy :srdce:

Tak měla nějakou značku, tak podle značky koupit v krámě.
Proč by ti ji měli dávat? :nevim: By za týden byla porodnice bez oblečení, kdyby to chtěl každý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
26.10.23 13:02
@Fonty píše:
:zed: neskutečný
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33023
26.10.23 13:03
@Fonty píše:

Fakt super. Ono je to ale všechno v systému a pak to chybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
26.10.23 13:04

@Zeoli jojo to je celá ona, já bych si to taky nedovolila a to už jsem mohla odnést 3 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33023
26.10.23 13:05
@Zeoli píše: :zed: neskutečný

Nám se takhle nejvíc ztrácely plinky. Fakt super, když pak každé novorozenecké a porodní oddělení v nemocnicích žádá 60 plinek, a vy jich za celou směnu ani nesezenete tolik dohromady a pošlete na každé oddělení po 10. Pak lidé nadávaji, že si musí do porodnice všechno nosit a že nedávají oblečení na převlečení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37248
26.10.23 13:06

U nás je dávali domu, když sme odcházeli, všem :D akorat já už všechny novorozenecké věci dala pryč a Čepička určitě byla mezitím, nostalgicky si nic neschovavam. Ale hod třeba někam na bazar poptávku, těch cepicek bude mezi lidma hodně a každý si to určitě doma nesysli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
26.10.23 13:13

Nám ji taky dali. Sestřička výslovně řekla, že čepičku si máme nechat na památku, tak se tady hned nečilte. Každá porodnice to dělá jinak. Ale k dotazu - já bych do památečního kufříku cizí čepičku nechtěla, jen kvůli tomu, aby tam byl ten konkrétní kousek z porodnice. Co nějakou uplést nebo uháčkovat (na youtube jsou velmi jednoduché návody) a dát do kufříku tu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
26.10.23 13:15

Nam ji z porodnice dali vyslovne domu, takze vsude erarni nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11185
26.10.23 13:22
@andelka83 píše:
To asi nebude moc snadné. Předpokládám, že se šijí na zakázku nemocnic. Stejně jako prádlo, povlečení, se hned pozná, že je nemocniční. Čepičky jsou erární, neberou se na památku domů.
@Zeoli píše:
Tak měla nějakou značku, tak podle značky koupit v krámě.
Proč by ti ji měli dávat? :nevim: By za týden byla porodnice bez oblečení, kdyby to chtěl každý :D

Normalne se davaji. Sama sestra rekla, ze si ji mame vzit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
26.10.23 13:25

@andelka83 nektere porodnice domu davaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
26.10.23 13:35

@petra9404 nám dali na památku, a to dokonce dvě. Sestřička mi to při odchodu zdůraznila, že jsou naše, ať si je vezmu. Podívám se a jestli chceš a napíšeš mi adresu, pošlu ti jí
Pokud ji tedy najdu ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
26.10.23 13:40

My jsme měli také z porodnice na památku.
Myslím, že jsem někde četla, že je to součást sterilních porodnických balíčků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí