Cerazette - jak začít brát bez menstruace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1964
18.9.10 22:53
naada píše:
Taky jsem to brala, jen 14dnů, ale musela jsem přestat. Malý mi začal blinkat, co vypil to vyblil :cert: , já jsem začala silně krvácet, tak jsem se na to vykaškala. Po týdnu bez antiko jsem úplně v poho :lol: . Patřím do té skupiny co to špatně snáší :cry: . Daruji dvě celá platíčka

Vážně?já jsem začala brát cerazette min.čtvrtek a tento čevrtek jsem začala dost silně krvácet a malej je neklidnej u kojení,občas pije hezky a občas se pouští s pláčem a stále hledá,někdy se uklidní sám jindy zse s dudlíkem e nebo u druhého prsa.Je možné že to má tedy sovislot s antinou?To ji raději vsadím abudu mít takly pokoj.
stejně sem nechtěl nic nrát,ale jelikož jsem po CS dokotr mě přemluvil,že to bude lepší aspon na rok,abych neotěhotněla moc brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
19.9.10 19:59

Anabellko vyzkoušej a uvidíš jsi první zájemce o platíčka tak se později můžeme nějak domluvit. Ozvi se sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
19.9.10 20:05

Je možné že to s tím souvisí mě doktor na to upozornil že jsou dvě skupiny žen jedna je po antiko OK a druhá KO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
20.9.10 18:13

To je teda fakt :-D Ani nemluvím, co se mnou 2 roky před těhu udělala Depo provera. Ale Cerazette zatím O.K. Musím to zaťukat, je to zatím jen pár dní co to beru… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.17 18:43

Cerazette

Zdravim vsechny.. Dnes jsem byla na Kontrole po sestinedeli.. Dostala Cerazette.. Doktorka rikala, ze mi predepise kombinovanou anti. Crrazette, ktera se pry bere 4 tydny, pak 1 pauza… Na otazku, jestli musím čekat na menses, rekla, ze ne.. Ale když jsem procitala prib. leták, tak jsem zjistila, ze je to jednoslozkova antikoncepce a bere se bez přestávek… Jak to mate vy? Tak se chci ujistit, ze to budu užívat správně… Dobrat plato a hned další den zacit nove? Dekuji za odpovědi… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí