Minisiston

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.9.10 16:36

Minisiston

Ahoj devcata,anonymne pisi proto,abych nebyla zajmem a tercem posmechu.
Beru HA Minisiston,ms prisla normalne v terminu,dobrala jsem platicko (21prasku) a dalsi ms prisla 4 den (25 den),proto jsem zacala brat prvni den cyklu dalsi platicko.Nicmene jsem si ale vzpomela,ze maji byt prestavky 7dni,pak zacit brat platicko dalsi.To jsem take nasla i na netu.
Muzete mi prosim nektera poradit,jak to tedy je?Neudelala jsem nejakou chybu?Bojim se,abych byla dostatecne chranena.Moc vsem dekuji :kytka: .

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
56772
12.9.10 17:08

Nevím, jak je to u téhle antikoncepce, ale jinak by jsi měla brát tablety po těch 7 dnech pauzy, bez ohledu na to, kdy krvácíš. Kamarádka také dostala pilulky při kterých krvácela úplně jinak než měla. Doktor jí řekl, že má brát pilulky jak je tam napsáno, že se to upraví. Nejlepší bude, když si zavoláš svému gyn., ten ti řekne přesně, co dělat u téhle anti., pokud jsi je vzala znovu po 4 dnech. Vím, že pokud chceš oddálit menstruaci, tak můžeš brát platíčka za sebou, ale to je bez přestávky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni zakladatelka
12.9.10 17:17

Dekuji moc za odpoved,ja jsem si to taky myslela po precteni infa na netu,ale jeste jsem si to potrebovala overit.No jsem fakt debil,hlavne,ze mi to dr. rikal.
Jenze jak jsem byla zmatena tou brzkou ms,navic se mi to nikdy nestalo,pravidelne mi chodila ms prave az ten 7 den,tak jsem platicko proste nacala.
Ted nevim,jestli nebude nejaka chyba v uzivani a zaroven v ochrane antiko.

• Citovat
  • Upravit
lys
6155
12.9.10 17:41

minisiston jsem brala pravidelně devět let, než jsem otěhotněla. Neměla jsem s cyklem nikdy žádné problémy, kromě čas od času trochu špinění třeba deset dnů před očekávanou MS. A je to skutečně tak, že bereš 21 pilulek, po třech dnech od té poslední se dostaví MS, v tu dobu dodržuješ pauzu a začínáš brát opět až po těch 7mi dnech. Nebo pro oddálení MS prodloužíš těch 21 dnů ještě o nějaký ten den (týden) dle své potřeby. Pokud jsi zapomněla na tu sedmidenní pauzu a začala brát další várku prášků dřív, nedělala bych z toho tragedii a normálně bych pokračovala. Holt sis tím výjimečně zkrátila tento cykus o pár dnů, ale jinak by to neměla být žádná katastrofa. Chráněná bys měla být též. Větší problém by byl, kdybys vynechávala, nebo dělala ty pauzy delší.
Buď v klidu, nic se neděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
12.9.10 17:53

Minisiston se může brát i bez přestávky, takže myslím, že sis nijak neuškodila. Brala jsem ji 9let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
12.9.10 17:54

přesně tak jak píše lys, pokud uděláš kratší pauzu mezi platíčky, nic se neděje, horší by bylo kdybys ji prodloužila, to už bys pak chráněná nebyla, taky jsem to tak dělala i když tuhle zmiňovanou HA jsem brala krátce, ale myslím si, že s tímhle je to u všech HA stejné, ještě jsem měla Logest a teď mám Lindynette20 a Trinordiol, ale to byla třífázová, takže u té to bylo trochu složitější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni zakladatelka
12.9.10 18:07

Mockrat Vam vsem dekuji!!!! :huban: :kytka: .
Ulevilo se mi a dost…uplne jsem tady byla na nervy,kvuli tomu,jestli jsem si to prave nejak nerozhazela a pak bych nebyla chranena.
Jste velmi hodne,diky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.12.11 15:52

Beru minisiston teprve rok, ale zatím jsem na sobě žádné vedlejší účinky nezpozorovala:)

• Citovat
  • Upravit
1
6.12.11 15:54

Minisiston

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte, když přestanu brát prášky za dva týdny, jestli to dostanu o týden dřív, než jsem zvyklá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@déll
17.5.12 11:23

Ahoj :) Já jsem Minisiston brala jenom 3 měsíce a úplně stačilo. Přibrala jsem skoro 8 kilo, měla jsem neuvěřitelný výkyvy nálad a chuť na sex klesla na minimum.

• Citovat
  • Upravit
Nik0la
20.5.12 20:14

Ahoj, jsem zoufalá, jsem ještě náctiletá holka, minisiston beru teprve první měsíc, mám za sebou 17 prášků a jsem velmi hloupá, měla jsem nechráněný pohlavní styk, hrozně se bojím, že antikoncepce nemůže ještě účinkovat, proto bych byla hrozně ráda, kdyby jste mi poradili, pokud možno uklidnili. :,(

• Citovat
  • Upravit
8.7.12 22:53

poradit

Ahojky lidicky mam problem beru tyto prasky od 23.6.2012 a dela se mi spatne posledni tri dny je to mozne ze to delaj ty prasky az ted a ne hned jak sem si je vzala? a chtela bych se jeste zeptat jake jsou ucinky techto leku? zvraceni, bolest zad atd…dekuji vam moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
8.7.12 22:54
@medvidek87 píše:
Ahojky lidicky mam problem beru tyto prasky od 23.6.2012 a dela se mi spatne posledni tri dny je to mozne ze to delaj ty prasky az ted a ne hned jak sem si je vzala? a chtela bych se jeste zeptat jake jsou ucinky techto leku? zvraceni, bolest zad atd…dekuji vam moc

Je možný, že je to z nich, doporučuju vysadit a zajít co nejdřív ke gyndařce poradit se, co dál.

• Citovat
  • Upravit
9.7.12 07:50

Dekuji moc za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
13.7.12 14:01

@ncc1701 podle mě si tělo musí na antiko nejdřív zvyknout. Alespoň jeden měsíc nebo doužívat celé balení a potom teprve to řešit.
Já tento druh brala 4 roky a byla jsem spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital