Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
naada píše:
Taky jsem to brala, jen 14dnů, ale musela jsem přestat. Malý mi začal blinkat, co vypil to vyblil, já jsem začala silně krvácet, tak jsem se na to vykaškala. Po týdnu bez antiko jsem úplně v poho
. Patřím do té skupiny co to špatně snáší
. Daruji dvě celá platíčka
Vážně?já jsem začala brát cerazette min.čtvrtek a tento čevrtek jsem začala dost silně krvácet a malej je neklidnej u kojení,občas pije hezky a občas se pouští s pláčem a stále hledá,někdy se uklidní sám jindy zse s dudlíkem e nebo u druhého prsa.Je možné že to má tedy sovislot s antinou?To ji raději vsadím abudu mít takly pokoj.
stejně sem nechtěl nic nrát,ale jelikož jsem po CS dokotr mě přemluvil,že to bude lepší aspon na rok,abych neotěhotněla moc brzy.
Anabellko vyzkoušej a uvidíš jsi první zájemce o platíčka tak se později můžeme nějak domluvit. Ozvi se sama.
Je možné že to s tím souvisí mě doktor na to upozornil že jsou dvě skupiny žen jedna je po antiko OK a druhá KO
To je teda fakt
Ani nemluvím, co se mnou 2 roky před těhu udělala Depo provera. Ale Cerazette zatím O.K. Musím to zaťukat, je to zatím jen pár dní co to beru… ![]()
Zdravim vsechny.. Dnes jsem byla na Kontrole po sestinedeli.. Dostala Cerazette.. Doktorka rikala, ze mi predepise kombinovanou anti. Crrazette, ktera se pry bere 4 tydny, pak 1 pauza… Na otazku, jestli musím čekat na menses, rekla, ze ne.. Ale když jsem procitala prib. leták, tak jsem zjistila, ze je to jednoslozkova antikoncepce a bere se bez přestávek… Jak to mate vy? Tak se chci ujistit, ze to budu užívat správně… Dobrat plato a hned další den zacit nove? Dekuji za odpovědi… ![]()