Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
mám takový dotaz, co se stane, když nenačnu další plátičko této antikoncepce, dostanu automaticky MS? Stále plně kojím, ale antikoncepce mi nevyhovuje, tak bych chtěla užívání ukončit.
No já myslím, že pokud kojíš, tak MS asi nedostaneš. Ale těžko říct, mě tahle antikoncepce taky nesedla, pořád jsem při ní špinila.
Já už jsem to jednou přerušila - začala jsem ji brát a pak jsem zjistila, že to ještě dost bolí - tak mi to přišlo zbytečné. MS jsem nedostala, též jsem plně kojila. Teď uvažuju, že s tím seknu znovu - ono jak to utlumuje společně s kojením chuť, tak jsou to též vyhozené peníze
Už kojím ale míň, tak doufám, že to nedostanu - nemůžu říct, že by mi to chybělo
![]()
Taky vám tahle antikoncepce snižuju libido? Já už jsem z toho naprosto nešťástná (a manžel taky
). Já plně nekojím, takže si myslím, že kojením ten pokles chuti na sex není
. Chjo, taky to asi s touhle antiko zabalím, protože ji vlastně beru téměř zbytečně
.
Já už teda nekojím, ale tato antiko je děsná, celou dobu jsem krvácela. Teď ji asi měsíc neberu a čekám na MS a stále nic. Doufám, že nebudu muset na vyvolávání. No a bohužel, mě libido snižuje každá antiko. Smutné ![]()
leňulo jj, přesně tak, snižuje libido a to fakt úplně, manža už je na prášky, bo kondomy by nás vyšlo snat 100× levněji než ta antikoncepce a navíc jsem i když kojím dost přibrala, tak že to bude asi taky tou antikoncepci. Tak že já s ní končím a budeme raději na kondomech.
Teda holky ja cumim.
JA beru antiku 3 mesic, krvacela jsem jen ze zacatku jako MS a odvtedy nic.
Libido dobry, chut je porad, jen nejak dite ma asi šukové senzory a obcas to nevyjde
Nepribiram, ale ani nehubnu. Jenze ja kojenim nikdy nehubla
ka-tka já od začátku taky nešpinila, nic takvého, jen to libido a váha. ![]()