Zkušenost s Microgynon

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13118
14.11.09 17:35

Zkušenost s Microgynon

Brali jste tudle antikoncepci?Vysadili jste ji a za jak dlouho otěhotněli?Zapoměli jsgte ji a otěhotněli?Beru ji už dlouh, tak bych chtěla vědět co si o ní myslíte..Dr,říká, že v dnešní době se už skoro všechyn dělají nízkohormonální,že jde po nich snadno otěhotnět poku dnení z páru někdo v nepořádku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7344
15.11.09 20:02

já jí brala docela dlouho, ale vysazovala jsem kvůli problémům zdravotním, a to jsem ještě nechtěla otěhotnět. Ale říká se že není problém otěhotnět hned první cyklus po vysazení, naopak že je to skoro 100% otěhotnění protože je vše pravidelné. Nevim ale moje mudra to třeba nedoporučuje, že je lepší nechat tělo trošku srovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
15.11.09 21:43
čiki píše:
já jí brala docela dlouho, ale vysazovala jsem kvůli problémům zdravotním, a to jsem ještě nechtěla otěhotnět. Ale říká se že není problém otěhotnět hned první cyklus po vysazení, naopak že je to skoro 100% otěhotnění protože je vše pravidelné. Nevim ale moje mudra to třeba nedoporučuje, že je lepší nechat tělo trošku srovnat.

Mě dr.řekl, že můžu klidně hned :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
16.12.09 11:55

Holky, brali jste ji ještě někdo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.11.10 15:49

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli mě pilulka chrání i během 7denní pauzy nebo jestli je potřeba použít jiné ochrany? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Akrim84
16.6.11 22:46

Dobry den, rada bych se zeptala jak jste dopadla :-) Taky uzivam microgynon a chystam se ho vysadit. Jak je to teda pak s otehotnenim? Dekuji za odpoved Mirka

• Citovat
  • Upravit
87
1.8.11 16:33

Microgynon

Ahoj holky, tuto antikoncepci jsem brala jen rok a půl, pak jsme s přítelem vysadili. Otěhotněla jsem hned další měsíc. Takže to skvěle vyšlo. Zatím je všechno v pořádku, mám radost :). V době užívání jsem neměla žádné problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
achala
2.5.12 22:43

microgynon

Ahoj holky, já tuhle AT beru od 15 let…Vysadila jsem jí a hned jsem otěhotněla,bez problémů…jsem s ní spokojená, párkrát se mi stalo, že jsem zapomněla pilulku tak jsem jí zobla jak jsem si vzpomněla a vše bylo v poho..

• Citovat
  • Upravit
achala
2.5.12 22:46

Omloouvám se za zkratku, jsem blbá…

• Citovat
  • Upravit
Lustamasta :-)
9.7.13 06:28

microgynon

Ahoj holky jsem 2 mesice po porodu mam druhe ditko :-) vcera jsem byla u sveho gynekologa s tim ze chci predepsat cilest protoze nekojim je jedno jakou HAK mi predepise ale cilest je stazen z trhu tak mi predepsal microgynon tak by me zajimalo jestli ji nekdo mate a jaka je? jestli se po ni nepribere nebo nemate bolesti atd… dekuji za odpovedi :roll: :D

• Citovat
  • Upravit
1
24.11.14 15:22

Dobrý den, dnes jsem si koupila mikrogynon beru ho dlouho a najednou se zmenil obal z modrych platicek na zeleno bezove jen jestli mam dobre nebo se v lekarne spletli dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí