Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Brali jste tudle antikoncepci?Vysadili jste ji a za jak dlouho otěhotněli?Zapoměli jsgte ji a otěhotněli?Beru ji už dlouh, tak bych chtěla vědět co si o ní myslíte..Dr,říká, že v dnešní době se už skoro všechyn dělají nízkohormonální,že jde po nich snadno otěhotnět poku dnení z páru někdo v nepořádku..
já jí brala docela dlouho, ale vysazovala jsem kvůli problémům zdravotním, a to jsem ještě nechtěla otěhotnět. Ale říká se že není problém otěhotnět hned první cyklus po vysazení, naopak že je to skoro 100% otěhotnění protože je vše pravidelné. Nevim ale moje mudra to třeba nedoporučuje, že je lepší nechat tělo trošku srovnat.
čiki píše:
já jí brala docela dlouho, ale vysazovala jsem kvůli problémům zdravotním, a to jsem ještě nechtěla otěhotnět. Ale říká se že není problém otěhotnět hned první cyklus po vysazení, naopak že je to skoro 100% otěhotnění protože je vše pravidelné. Nevim ale moje mudra to třeba nedoporučuje, že je lepší nechat tělo trošku srovnat.
Mě dr.řekl, že můžu klidně hned ![]()
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli mě pilulka chrání i během 7denní pauzy nebo jestli je potřeba použít jiné ochrany? Děkuji
Dobry den, rada bych se zeptala jak jste dopadla
Taky uzivam microgynon a chystam se ho vysadit. Jak je to teda pak s otehotnenim? Dekuji za odpoved Mirka
Ahoj holky, tuto antikoncepci jsem brala jen rok a půl, pak jsme s přítelem vysadili. Otěhotněla jsem hned další měsíc. Takže to skvěle vyšlo. Zatím je všechno v pořádku, mám radost
. V době užívání jsem neměla žádné problémy.
Ahoj holky, já tuhle AT beru od 15 let…Vysadila jsem jí a hned jsem otěhotněla,bez problémů…jsem s ní spokojená, párkrát se mi stalo, že jsem zapomněla pilulku tak jsem jí zobla jak jsem si vzpomněla a vše bylo v poho..
Ahoj holky jsem 2 mesice po porodu mam druhe ditko
vcera jsem byla u sveho gynekologa s tim ze chci predepsat cilest protoze nekojim je jedno jakou HAK mi predepise ale cilest je stazen z trhu tak mi predepsal microgynon tak by me zajimalo jestli ji nekdo mate a jaka je? jestli se po ni nepribere nebo nemate bolesti atd… dekuji za odpovedi
![]()
Dobrý den, dnes jsem si koupila mikrogynon beru ho dlouho a najednou se zmenil obal z modrych platicek na zeleno bezove jen jestli mam dobre nebo se v lekarne spletli dekuji ![]()