Jeanine - nepřichází MS

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
24.11.09 16:48

Jeanine

Ahojky, chci se zeptat nekoho kdo uzival antikoncepci Jeanine, po osmy letech kdy sem uzivala Pramino antikoncepci jsem presla na Jeanine. Prvni mesic bylo vsechno ok. Ted sem mela dostat MS a nic. Prasky jsem brala tak jak mela a dokonce si udelala test ktery visel negativni. Ale MS stale nikde. Stalo se to jeste nekomu? Nebo jak jste to vyresily? Pockaly a bylo to ok? Volala jsem na gynekologii a tam mi rekli ze to nic neni ze je to normalni. Me to moc normalni neprijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
24.11.09 16:54

je to normalni…taky jsem s jeanine nemela menstruaci a kdyz tak jen treba jeden den..takze sem pak zacala delat prestavky jen jednou za pul roku a bylo…pry se da pritomnost krve v pochve dokazat laboratornim vysetrenim ale je ji tak male mnozstvi ze ty sama to nepoznas…v tom jsem prave videla vyhodu tehle HA a proto za ni ty tezky love platila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
24.11.09 16:59

ok diky za info. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20778
24.11.09 21:59

Přesunula jsem do Antikoncepce :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.09 22:14

Ahoj, ja ho brala a taky jsem mela stejnou reakci, sice mi to trvalo trosku dyl, asi 3 mesice a postupne zmizela, tak jsem sla za doktorkou. A pry je to mozna reakce, ze se prestane „menstruovat“. A ze nekomu to vyhovuje, ale kdyz mi to vadi, tak mi dala jinou…

• Citovat
  • Upravit
1
15.2.11 12:25

Určitě to je normální, když to nebude trvat delší dobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat