Cereálie Nestle i jiné

258
24.7.06 22:05

cereálie Nestle i jiné

:) Ahoj maminky, mám skoro 21m syna a když snídám Ciniminis s mlékem, tak chce taky, tak jsem mu dala ochutnat a chtěl ještě. Dala jsem mu to i dnes k snídani ale jen maličko, protože nevím jestli to malá dítka můžou, poradíte mi? Nevadí ta skořice? Na krabici totiž není psáno zdali to děti můžou........ moc děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
511
24.7.06 22:14

To by me zajimalo ta
Malej ma 14mesicu a obcas mu take dam cerealie Nestle-nesqiuck kulicky a pod. Hrozne spatne nam ji (porad ho taky kojim-ted skoro nonstop) a toto je jedna z mala veci, ktera mu chutna. Davam mu je s mlekem, ve kterem mu to dobre rozmocim, aby to nevdechl. Pisou, ze je to celozrnne s vitaminy…tak mi nepripadalo, ze by to bylo nejak skodlive-samozrejme jednou za cas.Je ja zizalka-takze obezita nam nehrozi a zuby pak radne vycistime.
 Alca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
24.7.06 22:18

:D :D ahojky holky, no já myslím, že když děti umí kousat, tak to můžou, ne? Já malému dávám i mysli tyčinky v jogurtu po kouscích a pěkně je kouše. Tak zkusím i cereálie a uvidím. Díky za tip Ahojky I.

• Citovat
  • Upravit
5555
24.7.06 22:23

Ahoj. Nedávala jsem, ale pokud jde o skořici, tak ta je ve složení mléčné kaše rýžové do vody od Nestlé, doporučené od 4. měsíce… Takže té bych se nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
25.7.06 06:40

Holky, jestli vám nevadí, že je tam hromada cukru, tak dávejte… My jsme to začli až po 2 roce místo bonbonů, sem tam, jako mňamku, ne jako jídlo. Škoda, že se u nás nedají koupit cereálie bez cukru ( jako v USA např. Cheerios - u nás jsou jenom ty s medem, tam se dají sehnat i „plain“), dětem se to dobře jí ale nenavyknou si tolik na sladké. Ono na sladké si malí zvyknou hned, horší je pak dostat do nich něco zdravějšího. A zoubky dětí podle toho pak taky vypadají…
Pomněnka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
25.7.06 08:03

Cca od 18měsíců dávám občas k snídani kukuřičné lupínky s mlékem od Emca, manža malé může dávat Teddyho (je to jejich povolené zakázané ovoce) a občas dávám malé i musli tyčinky. Jen většinou vybírám spíš s jogurtem a nikdy s čokoládou (malá se po tom osypává).
Není to standanrdní, abych to dávala denně, ale dávám a nevidím tam problém. Spíš to jako mlsek dávám proto, že by malá jedla jen to a nic jiného.
 G

Když ti prcek nejí, proč ne, ale je otázka, jestli to není vyčůranost:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
25.7.06 08:16

Ahoj.

Asi od 18m dávám tyto kukuřičné lupínky-
www.biosfera.cz/…ducts_id/826
nebo
 www.bezlepkovyobchod.info/index.php?…

Ty lupínky od Emca kupuju běžně v Albertovi nebo v Bille.

Cukr hlídám nejen pro dítě, ale i pro nás. V těchto výrobcích nejsou. Kukuřičný sirup děti můžou. Není to jednoduchý sacharid jako cukr, ale polysacharid(ty jsou třeba v mouce).
Malému moc chutnají. Ale nechce je v mléce, ale jen tak na sucho a mléko k tomu. Chuťově nejsou ani ty od Emca nijak výrazně sladké.

A k těm ostatném cereáliím- pominu-li ten obsah cukru nebo medu, tak bych v tomto věku nedávala ty čokoládové. Kakao je velký alergen a strašně se ho drží plísně.

Dobrou chuť!

CIBULKA+ ŠIMONEK za 4 dny 2 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
25.7.06 09:29

Můj muž snídá téměř každé ráno misku Čokinek, oficiálně Čokofleků od Bonavity s mlíkem. (Podle jeho názoru by snídaně měla být sladká a tohle je navíc jediné jídlo, které je ochoten si připravit sám :) )

U malých dětí mi na tom nevadí ani tak cukr, ta čokoláda je horší, ale sůl :! , která se tam přidává (Nevím, jak je na tom Nesquik.)

No, a to mlíko radši taky moc ne.. Ale od dvou let výše, sem tam, proč ne?

Nanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
25.7.06 12:55

ahoj

Milé maminky, děkuji za rady a odpovědi.Malému cereálie nedávám pravidelně a když tak jen maličkou mističku, tak snad se nic nestane. Krásný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí