Cereální kaše - doporučíte mi dobrou

jezzz
7.8.18 08:45

Cerealni kase

Dobre dopoledne.

Doporucily by jste miprosim dobrou cerealni instantni kasi?

Vyzkousela jsem Nominal. Jahlova je dobra, pohankova ani vzdalene pohanku nepripomina :( Hledam nejakou, ktera je chutove dobra adase sehnat na eshopu. Je pro dospeleho a dite na snidani. Dochucuji ji ovocem, orechy, atd. Tzn. nehledam detske instantni kase.

Moc dekuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
877
7.8.18 10:55

Nominal - kukuricna a ryzova
Pak mám ráda od Countrylife - sestizrnnou, kukuricno-jahlovou…
Ještě je výrobce Semix, od nich jsem zatím kaši neměla, ale ostatní věci mi chutnaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
7.8.18 12:59

@Saarka_O Diky moc:-)

Nominal jiz kupovat nechci, pohankova byla velke zklamani.

Na Country Life jsem koukal, avsak maji ryzovo - „dalsi prichut“. Hledam nejakou jednodruhovou.

Nemas prosim zkusenost s vlockami od Country Life?

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
7.8.18 13:17

@jezzz mně strašně chutnají ovesné kaše bonavita. Hlavně čokoládová a jablečná.

• Citovat
  • Upravit
877
7.8.18 13:29

@jezzz tak to nemam :nevim:

Ještě mám čerstvě koupenou pohankovou kaši od Green Apotheke, ale bereme si ji na dovolenou, tak nevím, jak bude chutnat.

Uvítám i nějaký recept, jak si kaše děláte?
Já obvykle dam vařit mléko s vodou v ruznem poměru. Občas kousek másla a někdy ještě rozvarim banán, ten to krásně osladí.
Navrch pak ruzne veci, co dum dal. Kakao, skořici, oříšky, sušené, mrazene nebo čerstve ovoce, semínka a osladím medem, nebo nějakým sirupem (agáve, rýžový…). Dokonce to s chutí dlabal pubertální synovec a neteř, sami si namíchali posyp a fakt mě to překvapilo.

@Lalelale kdysi jsem jedla porcovane kaše od Emca, meruňková mi chutnala moc…Bonavita, Lidl ani Tesco kaše teda ne. Obecně problém tech kaší je, že jsou přeslazené a ten sáček byl pro mě někdy i málo, tak jsem to řízla bílým jogurtem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
7.8.18 13:36

@Saarka_O jéé to Emco jsem taky měla moc ráda, hlavně čokoládovou. Jinak ty nutně chceš instantní? Já mám třeba fakt ráda overnight oatmeal. Receptů je sto a jeden, třeba můj oblíbený je 3 lžíce vložek, lžíce chia semínek, trochu sezamu, rozinek, jakékoliv oříšky. A to buď zaliju mlékem nebo jogurtem, dám do lednice a ráno si jen přidám kakao a cukr. Dá se jíst studené i teplé, jím studené v létě, v zimě dám do mikrovlnky :D a k tomu teda jím banán, ale můžeš si ho dát i přímo do kaše

• Citovat
  • Upravit
jezzz
7.8.18 14:30

@Lalelale Diky moc :-), hledam bez prichute.

• Citovat
  • Upravit
jezzz
7.8.18 14:32

@Saarka_O Recept zadny nemam :-). Udelam si neslazenou kasi - s vodou, do toho cerstve ovoce, mandle, trochu kokosoveho masla. A to je vse :-)

• Citovat
  • Upravit
625
10.8.18 09:03

Kupuji všechny možné typy : kukuřičnou, rýžovou, jáhlovou, špaldovou, pohanku, oves atp. a vždy tam dám jednu základní, pak jáhlovou pro sladkost a když jedna dochází, zamíchám do toho další. Do toho dám lžíci vloček a zaliju BIO Hafer/Rice z Natumi atp. .
Mě chutnají všechny kaše, ale nesmí se moc opakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
10.8.18 10:23

@Sněžení Jake znacky prosim kupujes? Dekuji  :kytka:

• Citovat
  • Upravit
625
10.8.18 10:59
@jezzz píše:
@Sněžení Jake znacky prosim kupujes? Dekuji :kytka:
úplně jedno, prostě jenom kaši bez aditiv , naposledy jsem kupovala např. tady
http://www.herbazdravavyziva.cz/
vzala jsem to z regálu na Lužinách z leva dopraava asi šest kaší.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
10.8.18 12:12

@Sněžení Diky moc. Az pojedu do Prahy, tak se tam zastavim.

• Citovat
  • Upravit
625
10.8.18 14:07
@jezzz píše:
@Sněžení Diky moc. Az pojedu do Prahy, tak se tam zastavim.

nebo to má eprovita a jiný eshopy. Podle mě to je jedno, krom bio kvality a žádných přídavků (u nápojů pouze sůla, voda) tam žádný rozdíl nebude, jde jen o mletí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
10.8.18 14:22

@Sněžení Recenze se ruzni, proto hledam osvedcenou znacku ;) Budu to objednávat pres eshop, tak at neplatim za neco, co ve vysledku nebude chutove dobre.

Jeste jednou diky, kouknu na to ;)

• Citovat
  • Upravit
625
10.8.18 14:28
@jezzz píše:
@Sněžení Recenze se ruzni, proto hledam osvedcenou znacku ;) Budu to objednávat pres eshop, tak at neplatim za neco, co ve vysledku nebude chutove dobre.Jeste jednou diky, kouknu na to ;)

Ber to tak, že samotnou kaši si objedává asi 1% těch, co jedí kaše. Většina bere slazenou mix sra+++ku a těm samotná obilný/rýžocá atp. kaše chutnat nebude , snad jen když si na to nalejou med, nasypou skořici a hodí čokoládu atp. Takže recenze nemá smysl moc číst, prostě to zkus, stojí to cca 20-50 Kč za 300-500g a důležití je to rozvíjet, protože chutě se usazují, pamatují a mění a postupně si na to vytříbíš chuť a dělat hned na začátku závěry je ukvapenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí