Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Nominal - kukuricna a ryzova
Pak mám ráda od Countrylife - sestizrnnou, kukuricno-jahlovou…
Ještě je výrobce Semix, od nich jsem zatím kaši neměla, ale ostatní věci mi chutnaly.
@Saarka_O Diky moc:-)
Nominal jiz kupovat nechci, pohankova byla velke zklamani.
Na Country Life jsem koukal, avsak maji ryzovo - „dalsi prichut“. Hledam nejakou jednodruhovou.
Nemas prosim zkusenost s vlockami od Country Life?
@jezzz mně strašně chutnají ovesné kaše bonavita. Hlavně čokoládová a jablečná.
@jezzz tak to nemam ![]()
Ještě mám čerstvě koupenou pohankovou kaši od Green Apotheke, ale bereme si ji na dovolenou, tak nevím, jak bude chutnat.
Uvítám i nějaký recept, jak si kaše děláte?
Já obvykle dam vařit mléko s vodou v ruznem poměru. Občas kousek másla a někdy ještě rozvarim banán, ten to krásně osladí.
Navrch pak ruzne veci, co dum dal. Kakao, skořici, oříšky, sušené, mrazene nebo čerstve ovoce, semínka a osladím medem, nebo nějakým sirupem (agáve, rýžový…). Dokonce to s chutí dlabal pubertální synovec a neteř, sami si namíchali posyp a fakt mě to překvapilo.
@Lalelale kdysi jsem jedla porcovane kaše od Emca, meruňková mi chutnala moc…Bonavita, Lidl ani Tesco kaše teda ne. Obecně problém tech kaší je, že jsou přeslazené a ten sáček byl pro mě někdy i málo, tak jsem to řízla bílým jogurtem ![]()
@Saarka_O jéé to Emco jsem taky měla moc ráda, hlavně čokoládovou. Jinak ty nutně chceš instantní? Já mám třeba fakt ráda overnight oatmeal. Receptů je sto a jeden, třeba můj oblíbený je 3 lžíce vložek, lžíce chia semínek, trochu sezamu, rozinek, jakékoliv oříšky. A to buď zaliju mlékem nebo jogurtem, dám do lednice a ráno si jen přidám kakao a cukr. Dá se jíst studené i teplé, jím studené v létě, v zimě dám do mikrovlnky
a k tomu teda jím banán, ale můžeš si ho dát i přímo do kaše
@Saarka_O Recept zadny nemam
. Udelam si neslazenou kasi - s vodou, do toho cerstve ovoce, mandle, trochu kokosoveho masla. A to je vse ![]()
Kupuji všechny možné typy : kukuřičnou, rýžovou, jáhlovou, špaldovou, pohanku, oves atp. a vždy tam dám jednu základní, pak jáhlovou pro sladkost a když jedna dochází, zamíchám do toho další. Do toho dám lžíci vloček a zaliju BIO Hafer/Rice z Natumi atp. .
Mě chutnají všechny kaše, ale nesmí se moc opakovat.
@jezzz píše:úplně jedno, prostě jenom kaši bez aditiv , naposledy jsem kupovala např. tady
@Sněžení Jake znacky prosim kupujes? Dekuji
@jezzz píše:
@Sněžení Diky moc. Az pojedu do Prahy, tak se tam zastavim.
nebo to má eprovita a jiný eshopy. Podle mě to je jedno, krom bio kvality a žádných přídavků (u nápojů pouze sůla, voda) tam žádný rozdíl nebude, jde jen o mletí.
@Sněžení Recenze se ruzni, proto hledam osvedcenou znacku
Budu to objednávat pres eshop, tak at neplatim za neco, co ve vysledku nebude chutove dobre.
Jeste jednou diky, kouknu na to ![]()
@jezzz píše:
@Sněžení Recenze se ruzni, proto hledam osvedcenou znackuBudu to objednávat pres eshop, tak at neplatim za neco, co ve vysledku nebude chutove dobre.Jeste jednou diky, kouknu na to
Ber to tak, že samotnou kaši si objedává asi 1% těch, co jedí kaše. Většina bere slazenou mix sra+++ku a těm samotná obilný/rýžocá atp. kaše chutnat nebude , snad jen když si na to nalejou med, nasypou skořici a hodí čokoládu atp. Takže recenze nemá smysl moc číst, prostě to zkus, stojí to cca 20-50 Kč za 300-500g a důležití je to rozvíjet, protože chutě se usazují, pamatují a mění a postupně si na to vytříbíš chuť a dělat hned na začátku závěry je ukvapenost.
Dobre dopoledne.
Doporucily by jste miprosim dobrou cerealni instantni kasi?
Vyzkousela jsem Nominal. Jahlova je dobra, pohankova ani vzdalene pohanku nepripomina
Hledam nejakou, ktera je chutove dobra adase sehnat na eshopu. Je pro dospeleho a dite na snidani. Dochucuji ji ovocem, orechy, atd. Tzn. nehledam detske instantni kase.
Moc dekuji