Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, najde se tady někdo, kdo má osobní zkušenost z nějakého kempu v Černé Hoře na pobřeží? Chystáme se s přítelem na cestu po Balkáně a tak vybírám kempy (každou noc chceme být jinde). Bohužel na kempy v ČH jsem nečetla moc dobré recenze. Půbodně jsem měla v plánu kemp Jaz u Budvy a kemp Crvena Glavica u Sveti Stefan. Možná připadá v úvahu i kemp Maslina v Buljarici. Kempy hledám na sever od Baru (jižněji nechci, nelíbí se mi tam ty pláže - např. v okolí Ulcinje). Pokud má někdo nějaký tip nebo se rád podělí o své zážitky z kempování v ČH, tak budu ráda ![]()
@Kajuska89 zkušenosti máme, ale jen v Durmitoru… u Žabljaku v Ivan Do byl malý příjemný kemp přímo pod horami… u moře jsme bydleli v apartmánu…
@Kajuska89 píše:
Ahoj, najde se tady někdo, kdo má osobní zkušenost z nějakého kempu v Černé Hoře na pobřeží? Chystáme se s přítelem na cestu po Balkáně a tak vybírám kempy (každou noc chceme být jinde). Bohužel na kempy v ČH jsem nečetla moc dobré recenze. Půbodně jsem měla v plánu kemp Jaz u Budvy a kemp Crvena Glavica u Sveti Stefan. Možná připadá v úvahu i kemp Maslina v Buljarici. Kempy hledám na sever od Baru (jižněji nechci, nelíbí se mi tam ty pláže - např. v okolí Ulcinje). Pokud má někdo nějaký tip nebo se rád podělí o své zážitky z kempování v ČH, tak budu ráda
moje kámoška byla v čh, nevím kde, akorát říkala, že jim netekla teplá voda.
My byli v tom kempu pod horami, jak píše @Regina Hero a pohoda. Pak už jsme spali v horách, takže víc neporadím. Ale nádherná příroda ![]()
@Regina Hero @radkka Do Durmitoru se chystáme taky, kemp Ivan Do mi z recenzí vyšel nejlépe, tak jsem ráda, že i vám se tam líbilo ![]()