Černá krev při MS - normální?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17629
9.5.14 13:06

Těhotenství bych nevylučovala, dělala jsi test? budou to zblblý hormony a to těžko říct jestli nesedí HA, je to PMS nebo těhotenství. ale ani HA není stopro spolehlivá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
9.5.14 14:24

Jj test jsem si dělala hned dneska ráno a je negativní… Budou to ty hormony. Hned v pondělí se objednám na gynekologii a uvidím co se bude dít dál. Díky za názory ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
19.5.14 11:04

Nazdárek…

Takže jsem byla na gynekologii a byla mi nalezena cysta na vaječníku. Paráda… fakt. Kvůli tomu jsem tu ms měla takovou. Proto doporučuji, nic nepodceňovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
19.5.14 12:14

Děvčata, ještě bych poprosila o radu. Tím, že mi doktorka našla cystu, tak mi píchla injekci na vyvolání ms.

Mám delší dobu v plánu jet za přítelem (celý den na cestách). Přítel teď přebývá u své mamky. Nemyslíte si, že je blbost teď někam jezdit?? Hrozně bych chtěla jet, a nemyslím, si že je v tom problém, jen moje máma mě od toho odrazuje, že nikdy nevím co se může stát.

Ta moje mise je tajná před přítelem, neviděli jsme se skoro dva měsíce, tak ho chci jet překvapit. Hrozně se na to těším. Jen po dnešku nevím, zda je to rozumné nebo ne. Nemám s takovýma věcma (cysty, vyvoláčky) zkušenosti. Tak nevím… poradíte??Děkujuu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.10.19 10:20

Zdravím, jak to tady čtu tam mám stejný problém. MS mě začala o 2 dny dříve ale je to spíše černá krev než červená, břicho mě nebolí což je divné protože pokazdy co mám mít MS tak mě břicho bolí a někdy i dost nesnesitelně, jenže já po porodu nejsem je mě 21 let tak mě to trošku zaskočilo co by to mohlo být. Na net jsem se koukala jenže tam toho mají tolik a ještě pořádně ani nenajdu to co bych chtěla pořádně hledat. Tak se ptám zda nevíte co by to mohlo být. Na Gyndu bych se samozřejmě kdyztak objednala. Děkuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
28.10.19 10:34

@Badd305 Já to tak mívala pravidelně asi rok, když jsem měla MS hodně slabou - je to zoxidovaná krev. Jak neteče „proudem“, déle se drží uvnitř a hnědne až černá. Není to žádný příznak nemoci, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí