Černá krev při MS - normální?

27008
10.6.11 19:14

černá krev při ms-normální?

Nenašla jsem podobné téma tak zakládám nové abyhc se ujistila že je vše v pořádku.
Druhého syna dodnes skoro jen kojím moc toho nesní ms jsem měla 2-3 pravidelnou,poslední byla den před Velikonocema od té doby nic.Těhu testy byly negativní,při ms mě bolí břicho a takové ty klasické příznaky.....byly v termínu ale ms nikdy něco přišlo až dnes píšu něco protože břicho nebolí žádný příznak a není to krev ale je to hnědé spíše až černé.Nikdy jsem tohle neměla ani po porodech.Tak jsem trochu vyjukaná,zda je vše v pořádku nebo to mžůe značit nějaký problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27008
10.6.11 19:15

a ještě asi dva tři dni mě pálí žáha což jsem nikdy teda kromě těhu nezažila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
10.6.11 19:22

no možná že to je začátek Ms že se to teprve rozjíždí a odchází ti sliznice :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
10.6.11 19:37

Já to mívám při konci MS…
Je to tím, že ta krev už je trochu „rozložená“… myslím teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68990
10.6.11 19:41

Vypadá to na starou krev, která se nějakou dobu držela uvnitř a pak „vypadla“ - bývá to občas hodně v začátku nebo konci MS, kdy to ještě „neteče naplno“. Takže bych pár dní vyčkala, zda se to nerozjede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
10.6.11 19:43

dík holky já to nikdy neměla tak jsem valila oči zda se něco neděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3153
10.6.11 19:53

Ahoj, stalo se mě to podobně, taková krev asi 10 měs. po porodu. Ta krev byla tak tmavá první 2 dny, pak se to rozjelo, ale bylo to kratší a úplně jiný celkově. Před tím se mě to nikdy nestalo.
Další měsíc, ale už bylo vše jak dřív.
Tak myslím jestli to nebudeš mít třeba taky tak.
Ale proč to tak bylo :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
10.6.11 20:20

Ahoj
taky pri ms mam,vzdy spise takove cerne kousky jako stara krev,ktera se nekde chytla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
10.6.11 20:41
Crystal87 píše:
dík holky já to nikdy neměla tak jsem valila oči zda se něco neděje.

Ahoj. Mám to podobně, taky až po druhém porodu a taky jsem byla trochu vyjukaná. Ale asi je to těmi hormony při kojení. Teď už kojím 1-2× denně, MS mívám pravidelnou, ale úplně jinou než před druhým porodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
10.6.11 20:48

Jak píšou ostatní, jde nikoliv o čerstvou, ale „starou“ krev. V tradiční čínské medicíně by řekli, že jde o stagnaci krve. Mně se to začalo stávat pravidelně předtím než jsem otěhotněla - tmavá krev, hnědá až fialová a hodně sraženin, málo čerstvé krve. Může to být i průvodní jev u endometriózy. Čímž tě rozhodně nechci děsit, protože to nic nemusí být, ale kdyby se to začalo stávat pravidelně, tak to normální není a je to třeba řešit. Doporučuju případně tu čínskou medicínu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
10.6.11 21:07
Saroya píše:
Jak píšou ostatní, jde nikoliv o čerstvou, ale „starou“ krev. V tradiční čínské medicíně by řekli, že jde o stagnaci krve. Mně se to začalo stávat pravidelně předtím než jsem otěhotněla - tmavá krev, hnědá až fialová a hodně sraženin, málo čerstvé krve. Může to být i průvodní jev u endometriózy. Čímž tě rozhodně nechci děsit, protože to nic nemusí být, ale kdyby se to začalo stávat pravidelně, tak to normální není a je to třeba řešit. Doporučuju případně tu čínskou medicínu!

Hm já to mám po třetím porodu už při každé MS a odchazí malé i celkem velké kusy,je to nepříjemné.

• Citovat
  • Upravit
17629
10.6.11 21:10

nepříjemný to je rozhodně, našla jsem o tom kdesi nějaký článek na netu a až pak mi došlo, že to není ok, měla jsem na to začít brát čínské pilule, ale otěhotněla jsem. Já u toho měla i dost silné menstruační bolesti, takže jsem se endometriozy bála, ale otěhotněla jsem takže to teď neřeším a začnu až jak to bude vypadat pak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
8.5.14 10:32

tmavá krev

Ahoj děvčata :)
No tak tohle mám teď já, akorát, že menzes už mám 4 dny a je to pořád hnědé, a skoro nic… vlastně jen když se utřu, na vložce jen malinko. Nikdy jsem to neměla a nikde na netu o tom pořádně nepíšou. Na gyndu se samozřejmě objednám, ale je to prostě divné. Navíc jsem to dostala o tři dny později, a to se mi taky nestalo, protože beru antikoncepci. Netuším čím by to mohlé být. Možná nesedí antikoncepce. Těhotenství to asi nebude co? když beru antinu… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
8.5.14 12:05

Já bych zatím neřešila. Menstruace co jsem měla teď já: trvala tři dny, prakticky jen špinění(normálně dost krvácím), barva do hněda a sem tam kousek fialovo-černé tkáně(vysrážené starší krve? :-D) a vůbec žádná bolest, kterou normálně mívám. Prostě tělo / hormony si občas dělá co chce…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
8.5.14 12:42

No jako je to občas blázinec, co ty hormony dokážou…Asi je to tou antikoncepcí, protože i prsa mě dost bolí, což jsem nikdy neměla. A je uplně fuk, jestli je to po ms, při ms, nebo uprostřed cyklu. Jsme to ale chudáci co? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí