Nedostala jsem od porodu MS

Anonymní
10.6.11 10:14

Nedostala jsem od porodu MS

Ahojte, moc prosíííím o radu… po porodu jsem kojila 6M - brala jsem antikoncepci Azalii a teď už 3M beru Lindinette a týdenní pauzou a furt nic… už jsem měla MS dostat před 3m , když jsem dobrala platýčko Lindinette a stále nic… Stává se to,že bych takhle dlouho nedostala MS po porodu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
10.6.11 10:15

NO jestli je to už tři měsíce bez tak utíkej k doktorce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
10.6.11 10:19

nemůže za to manžel?co takhle mimi?Běž k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.11 10:27

bolesti mám jako bych měla dostat MS,ale furt nic (ty bolesti jsou v období týdenní pauzy). A když jsem poprvé otěhotněla-vypadalo to rozhodně jinak-nevolnost,točení hlavy,…
Myslím,že těhotenství to není…my styk nějak obzvláště často neprovozujeme s přítelem.

• Citovat
  • Upravit
713
10.6.11 10:33

každé těhotenství je jiné, první jsem poznala až ve třetím měsíci :oops: a u druhého týden po oplodnění (tak blbě mi vživotě nebylo) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
10.6.11 10:38

Já teda dostala po porodu MS až za 10 měsíců, ale nebrala jsem žádnou antiko, jen kojila. S tímhle zkušenosti nemám :nevim: , taky radím jít k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
10.6.11 10:56

A kojíš ještě? Já dokud kojila třeba jen 1× denně, tak MS nebyla. A to jsem kojila prvně do 2 let a podruhé do 1,5r.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
10.6.11 11:14

Tak já jsem kojila 18měsícu a MS jsem neměla.Teď jsem přestala kojit,ale Azálii ještě beru(po domluvě s dr. doberu plato a přejdu na jinou) a MS jsem dostala 3 týdny po odstavení kojení.
Pro jistotu si zajdi z dr když už je to tak dlouho,nebo si zkus udělat těhu test-pro klid duše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.11 12:08

Takže těhotná nejsem-teď jsem si dělala test. Volala jsem na gynekologii,tam mě bylo řečeno,že dost často se stává,že se menstruace blokne,prej mám v pondělí zajít ke gynek. a nechat si injekci na vyvolání MS.

• Citovat
  • Upravit
6378
10.6.11 12:10

Tak aspoň víš na čem jsi :palec:
Tu injekci jsem taky kdysi dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.11 12:14
miriskaw píše:
Tak aspoň víš na čem jsi :palec:
Tu injekci jsem taky kdysi dostala.

Není to moc velká hormonální dávka? :think:

• Citovat
  • Upravit
6378
10.6.11 12:37

:nevim: nevím.Já jsem ji dostala už před 14ti lety to jsem ještě nebrala HA a měla jsem 3týdny zpoždění,jinak všechno bylo ok,tak jsem ji dostala,asi po 3 hodinách mě začalo strašně bolet břicho a dostala jsem to.a pak bylo všechno dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
10.6.11 13:06

Podle mě to není moc velká dávka. Já na ní byla víckrát, mívala jsem šílené cykly - 45 až 60 dnů. Po dětech se mi to upravilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
10.6.11 13:19

No, já teda nevím, ale proč ti vadí, že jsi to nedostala? Já bych na žádnou injekci nešla, jestli pro to nejsou vyloženě nějaké zdravotní důvody :nevim: . Já teda ještě kojím, už jen docela málo, malé je skoro 9m a taky jsem to ještě nedostala…brala jsem taky Azalii, ale jen 3 měsíce a pak jsem s ní přestala a stejně pořád nic…ale to mi teda nevadí :mrgreen: :mrgreen: (no, abych se pak nedivila, co :lol: …takhle brzy sourozence neplánujeme 8-o :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2036
22.6.11 02:11

Kojim 18 mesicni dceru, a taky jsem to jeste nedostala. :roll: Poslednich par tydnu (mozna mesicu) me obcas boli bricho, hlava a mam pocit, ze to dostanu, ale porad nic. :nevim: Uz bych to docela uvitala, chteli by jsme se zacit snazit o dalsi, a kde nic tu nic. :zed: Asi kojim porad moc casto, a nebo budu zrovna ta, ktera ms nedostane, dokud neprestane uplne kojit. :think:

Pred par dny jsem zacala uzivat Vitex. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria