Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
bolesti mám jako bych měla dostat MS,ale furt nic (ty bolesti jsou v období týdenní pauzy). A když jsem poprvé otěhotněla-vypadalo to rozhodně jinak-nevolnost,točení hlavy,…
Myslím,že těhotenství to není…my styk nějak obzvláště často neprovozujeme s přítelem.
každé těhotenství je jiné, první jsem poznala až ve třetím měsíci
a u druhého týden po oplodnění (tak blbě mi vživotě nebylo) ![]()
Já teda dostala po porodu MS až za 10 měsíců, ale nebrala jsem žádnou antiko, jen kojila. S tímhle zkušenosti nemám
, taky radím jít k dr.
A kojíš ještě? Já dokud kojila třeba jen 1× denně, tak MS nebyla. A to jsem kojila prvně do 2 let a podruhé do 1,5r.
Tak já jsem kojila 18měsícu a MS jsem neměla.Teď jsem přestala kojit,ale Azálii ještě beru(po domluvě s dr. doberu plato a přejdu na jinou) a MS jsem dostala 3 týdny po odstavení kojení.
Pro jistotu si zajdi z dr když už je to tak dlouho,nebo si zkus udělat těhu test-pro klid duše
Takže těhotná nejsem-teď jsem si dělala test. Volala jsem na gynekologii,tam mě bylo řečeno,že dost často se stává,že se menstruace blokne,prej mám v pondělí zajít ke gynek. a nechat si injekci na vyvolání MS.
Tak aspoň víš na čem jsi ![]()
Tu injekci jsem taky kdysi dostala.
miriskaw píše:
Tak aspoň víš na čem jsi
Tu injekci jsem taky kdysi dostala.
Není to moc velká hormonální dávka? ![]()
nevím.Já jsem ji dostala už před 14ti lety to jsem ještě nebrala HA a měla jsem 3týdny zpoždění,jinak všechno bylo ok,tak jsem ji dostala,asi po 3 hodinách mě začalo strašně bolet břicho a dostala jsem to.a pak bylo všechno dobré
Podle mě to není moc velká dávka. Já na ní byla víckrát, mívala jsem šílené cykly - 45 až 60 dnů. Po dětech se mi to upravilo.
No, já teda nevím, ale proč ti vadí, že jsi to nedostala? Já bych na žádnou injekci nešla, jestli pro to nejsou vyloženě nějaké zdravotní důvody
. Já teda ještě kojím, už jen docela málo, malé je skoro 9m a taky jsem to ještě nedostala…brala jsem taky Azalii, ale jen 3 měsíce a pak jsem s ní přestala a stejně pořád nic…ale to mi teda nevadí
(no, abych se pak nedivila, co
…takhle brzy sourozence neplánujeme
)
Kojim 18 mesicni dceru, a taky jsem to jeste nedostala.
Poslednich par tydnu (mozna mesicu) me obcas boli bricho, hlava a mam pocit, ze to dostanu, ale porad nic.
Uz bych to docela uvitala, chteli by jsme se zacit snazit o dalsi, a kde nic tu nic.
Asi kojim porad moc casto, a nebo budu zrovna ta, ktera ms nedostane, dokud neprestane uplne kojit. ![]()
Pred par dny jsem zacala uzivat Vitex. ![]()
Ahojte, moc prosíííím o radu… po porodu jsem kojila 6M - brala jsem antikoncepci Azalii a teď už 3M beru Lindinette a týdenní pauzou a furt nic… už jsem měla MS dostat před 3m , když jsem dobrala platýčko Lindinette a stále nic… Stává se to,že bych takhle dlouho nedostala MS po porodu?