Černá rýha na nehtu

Anonymní
22.6.13 15:51

cerna ryha na nehtu

Ahoj, chci se zeptat na jednom prstu u ruky uz dlouho sleduju cernou ryhu.Kdyz nehet ostriham objevi se znova. Zadny uraz jsme nemela a aby to bylo znamenko to je asi blbost co? Kdyby to byla plisen mela bych napadeny i jiny prsty, ne? UZ mi to pripada divne, ze se ryha porad vraci a na googlu jsem nic moc nenasla.Dik.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2271
22.6.13 17:51

Já jsem to měla taky, takovou tenkou svislou čáru přes nehet, ale taky jsem nezjistila, co to je. Měla jsem to asi rok, pak to samo zmizelo. Nosila jsem gelové nehty, tak možná to bylo tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlas
22.6.13 18:37

Vlož fotku :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8937
22.6.13 19:12

Ja mam obcas neco, co vypada podobne jako to, co popisujes. Poprve jsem si myslela, ze mam pod nehtem trisku, ale bylo mi divne, kde by se tam vzala, aniz bych o ni vedela. Pri strihani mi to prislo jako trocha srazene krve, obcas se to objevi, ale nijak to neresim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.13 11:54

Nejde mi to vyfotit

• Citovat
  • Upravit
mgn
24.6.13 16:10

Muze to byt melanom, jestli to ma barvu jako piha a je to na kuzi pod nehtem. dermatolog me na to upozornoval.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.6.13 12:04

Vypada to, ze je to pod nehtem a barvu ma jako tmavsi piha, asi se objednam na kozni mam spoustu novych znamenek a i nejake cervene tak si je radeji necham zkontrolovat

• Citovat
  • Upravit
7735
17.12.15 20:12

Ahoj holky,
v teto diskusi jsem odpoved nenasla. Nevite nekdo, co to muze byt? Delaji se mi svisle cerne ryhy(jakoby cerne carecky) na nehtech. Mam to na sesti prstech na rukou. Nemuze mi chybet nejaky prvek/vitamin? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
17.12.15 20:17

@eviku-miluna mě se to dělá taky. Ví že když mas bílý fleky pod nehty tak je to málo vápníku ale ty černý carky nevím z čeho jsou, ale já je mivam taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.15 21:04

Melanonychia 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
17.12.15 21:24

@Iustitia omnibus googlila jsem obrazky, ale to neni ono. Ty ryhy jsou jen nekolik mm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.15 21:27

Je to proto ze nehty jsou namahany. Mela sem to taky a vysvetlovala me to pani co me delala nehty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
17.12.15 21:50
@michlačíková píše:
Je to proto ze nehty jsou namahany. Mela sem to taky a vysvetlovala me to pani co me delala nehty

Oslabeny nehty to byt muzou :think:. Je to cca mesic, co nemam gelovky. Tak muzou byt oslabeny z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.12.15 05:15

@eviku-miluna tak to je dobře, ze nejsou po cele delce. Potom B12 a zmizi zo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
18.12.15 07:40

@Iustitia omnibus koupim B12 a vyzkousim.Diky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie