Černá stolice u 2letého

361
18.1.12 22:01

černá stolice u 2 letého

Ahoj maminky.Dotaz se týká mého již v březnu dvouletého synovce.Již delší dobu má pravidelnou (jednou denně) černou stolici-vodňatou.Malý byl před časem na výtěr a nic mu není.Já si přitom myslím,že mít neustále „průjem“ není moc dobré.Slyšela jsem,že to může být z dehydrace,ale pije dost a železo nedostává. :| Děkuji za každou odpověď :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1816
18.1.12 22:05

ahoj,černá stolice bývá i z železa,nebere nějaké vitamíny,kde je železo?Nebo nezměnil něco v jídelníčku,kde je hodně železa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
18.1.12 22:06

Zkusila bych probiotické kapky, aby se mu zlepšila mikroflora ve střevech. Nebere železo? To takovou stolici dělá, dcera brala železo v kapkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
18.1.12 22:10

Železo nebere a probio dostává :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
18.1.12 23:33

nedáváš jiné UM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
18.1.12 23:34

ještě nebyl nemocný? moji kluci měli antb a po nemoci trvalo měěsíc a půl než se jim srovnalo zažívání, zabral až bifiform tabletky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
18.1.12 23:43

UM má už od roku stejné,ale nemocný je skoro pořád.Možná by to s tím mohlo mít souvislost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1513
19.1.12 13:09

No myslím, že jestli mu to pořád pokračuje, tak ať s ním zajdou znovu k doktorovi ať to pořádně prozkoumaj. Jestli nejí borůvky a nezapíjí to šaraticí, tak to určitě není normální. Černá stolice může být i z krvácení třeba do žaludku. Je fakt, že je ještě moc malý na žaludeční vředy, ale nepodceňovala bych to. A jak dlouho už to trvá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
19.1.12 14:46

ficus já ani nevím.Švagrová se vrátila do práce a já jsem taky na mateřské,tak jsem se nabídla,že budu hlídat.Malého mám 2× týdně už skoro 2 měsíce a pokaždé má černou stolici.Švagrové jsem se na to zeptala,tak mi řekla,že už delší dobu,ale neptala jsem se jí jak přesně dlouho.Nemá internet a ani na něm neumí,tak jsem se rozhodla tady zeptat.
Napsala jsem i dotaz do poradny,ale ta od 0-3 let už není,tak jsem zkusila 3+ tak uvidím jestli mi paní doktorka odepíše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1513
19.1.12 14:58

A nějaký jiný odběry mu dělali? Nebo jenom ten výtěr. A malej je jinak v pohodě? No je mi to divný. :nevim: Nebo jestli nemá doma něco schovanýho, co jí potají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
20.1.12 07:56

Taky jsem si říkala,že mu mohli odebrat krev,nebo cokoliv jiného,když na nic nepřišli :nevim: švagrová se smířila s tím,že malému nic není,ale mi to pořád vrtá hlavou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2332
20.1.12 08:08

dlhodobo vodnata stolica urcite nie je ok, treba otravovat lekarku nech to riesi, aj my mame taku ze vsetko je podla nej OK a kym jej dorazne nepoviem ze chcem odborne vysetrenie tak na to ser.. aspon nejake vytery, odbery nech mu spravi, to ju nezabije :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.23 19:58

Ahoj, mám 3,5 leteho syna. Poslední 2-3 dny, chodí na velkou až 3× denně z toho vždycky ta poslední bývá hrozně tmavá až do černa mi přijde :think: jinak je úplně bez problému na nic si nestezuje. Ze by jedl borůvky nebo něco takovýho co stolici zbarvuje to neměl. Ji akorát hodně zeleniny (rajče, okurek, paprika). Myslíte ze by to mohlo byt něco vážnějšiho?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA