Šly byste ven s antibiotikama?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7811
18.1.12 20:45

Šli by jste ven

Ahoj malej kašle mame antibiotika a etě mame k večru horečku.Až by nemělel horečky šli by jste s nim na chvilu ven?Mě už s tiho hrabe .Jo a mame antibiotika a na kontrolu mame jít v utery a zapoměla sem se pozeptat že až nebude hořečka jestli mužem jit ven až mu bude lepe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lilišák
18.1.12 20:46

s antibiotikama???? ne! 8o

• Citovat
  • Upravit
16694
18.1.12 20:48

Ven nechodíme s horečkou ani s ATB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
18.1.12 20:49

S atb a kašlem bych ven s dítětem teda nešla. Třeba bez teplot s doznívající rýmou jo, ale ten kašel, když je venku studený vzduch, ten by se mohl zhoršit.
Jestli už ti hrabe, tak frkni mimino tatínkovi a jdi se vyvětrat sama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
18.1.12 20:49

Ne nesla.Dite je nachylnejsi.Ale znam par takovych a dokonce dojdou na navstevu ktera o tom ze maji amtibiotika nevi. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
18.1.12 20:52

raději ne, vydržte doma až do kontroly. je to těžký, ale ať se vám to neprotáhne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
18.1.12 20:53

Ne to bych opravdu nešla.....

• Citovat
  • Upravit
992
18.1.12 20:55

taky bych nešla i když by horečku neměl, ale pokud má antibiotika, tak nee, určitě vydržet do kontroly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44173
18.1.12 20:56

Pokud bych nutně nemusela - jako vyzvednout starší dítě ze školky nebo ze školy, tak bych ven nešla ani omylem.
S ATB by se mělo zůstat doma až do konce, zvlášť v tomto počasí. Taky oslabené dítě může někde něco chytit.
Ale máma s druhým nebo třetím dítětem prostě někdy nemá na vybranou, není jiná možnost, tam bych to pochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
18.1.12 20:56

S atb nikdy. A pokud opadne horečka a už neberete atb, tak dva dny po horečce bych taky ještě nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
18.1.12 21:05

pokud dítě nemá ATB, tak ven by mělo jít až 3 dny poté, co mu skončí horečka. S ATB bych s dítětem ven nešla. Nech ho někomu pohlídat a jdi se projít sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
18.1.12 21:05

S atb teda určitě ne ,to by to muselo být něco hodně důležitýho - vyzvednout druhý ze školky , dojít k doktorovi
S kašlem :think: no kdyby to byl nějakej echt kuřáckej kašel tak ne ,ale s pokašláváním jo.. záleží jak velký dítě máš , pokuď je to prďola co ho nabalíš do kočáru dáš fusak deku tak klidně s dítětem co by chtělo bobovat a běhat bych se snažila doma vydržet
pak taky záleží na počasí v tomhle počasí bych se rozmýšlela a asi nešla,před 14 dny na půl hoďky šla.
Jinak po horečce bych doma ty 2 dny vydržela , jeden den bez horečky neznamená že je zdravý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
18.1.12 21:06
Jana206 píše:
Pokud bych nutně nemusela - jako vyzvednout starší dítě ze školky nebo ze školy, tak bych ven nešla ani omylem.
S ATB by se mělo zůstat doma až do konce, zvlášť v tomto počasí. Taky oslabené dítě může někde něco chytit.
Ale máma s druhým nebo třetím dítětem prostě někdy nemá na vybranou, není jiná možnost, tam bych to pochopila.

Přesně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
18.1.12 21:15

Nešla, kort v takové kose..aspoň u nás cd fouká ledový nepříjemý vítr:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
18.1.12 21:30

Když kašle a není to s ním viditelně v pořádku tak ne. Jinak můj malý také bral ATB a doktorka mi (sama) řekla, že na procházku s ním můžu, že v kočáře bude krytý ( a to v té době i kašlal). Já to ale napokoušela a snažila se vydržet, až předposlední den před koncem ATb a kontrolou jsem to s ním šla zkusit (už byl bezpříznakový) a nemyslím, že to bylo úplně o.k., zase mi trochu začal pokašlávat (krátkodobě). Jinak v tomto období je právě nejhorší to přecházení z tepla do zimy a naopak, to narušuje fyzickou kondici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí