Šly byste ven s antibiotikama?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
613
18.1.12 21:35

My ven chodime nemocni vzdy, jen na kratkou prochazku kde nikoho nenakazime i dvakrat denne… Dr.nema nic proti tomu a tady to tak dela kazdy. Zdravime ze Swiss… :mavam:
Preji brzke uzdraveni. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
18.1.12 21:37

Pokud bere antibiotyka má být co nejklidnější a ven v žádném případě. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
18.1.12 21:46

Syn byl od Nového roku nemocný (nachlazený + poslechově něco bylo na průduškách), taky dostal ATB. Lékařkou nám bylo řečeno, že pokud nebude mít teploty , tak na krátkou nenáročnou procházku - cca 30 minut - jít můžeme. Ale jen pokud nebude pršet nebo foukat vítr. Jelikož foukalo pořád, tak jsem to řešit nemusela - zůstali jsme doma.
Také přeji, ať se brzo uzdravíte… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3722
18.1.12 22:10
maca24 píše:
My ven chodime nemocni vzdy, jen na kratkou prochazku kde nikoho nenakazime i dvakrat denne… Dr.nema nic proti tomu a tady to tak dela kazdy. Zdravime ze Swiss… :mavam:
Preji brzke uzdraveni. :kytka:
Tady to tak dělá každy? Ty se řídíš podle ostatních?Snad se řídím podle sebe a hlavně podle mimča..představ si že tebe bude nekdo tahat s ATB po venku :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
18.1.12 23:08

Pokud se dítě vozí ještě v kočárku, tak nevidím důvod, proč nejít. Čerstvý vzduch je dobrý a prospěšný. U hodně malého dítěte bych hodila plínu přes boudu. U staršího možná šálu před pusu. Každopádně pořádně nabalit. Pokud nepůjdete na hodinovou procházku, tak se nic nestane. I patnáct minut kolem bloku baráku je dobrých, zvlášť když se pak marodí dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.12 23:18

Taky mam ted doma nemocnou prdelku,vlastne uz jsme po kontrole a dobrali jsme ATB.Ven jsme vubec nechodili,bala jsem se no a ted ji jeste nechavam doma tyden,po ATB je orga.hoodne oslabenej,chodime ven jen kolem baracku na 20min a sup domu,takze ven jiste ne.Vydrz a nekdo spravne napsal,at das dite tatinkovi a jdi se provetrat sama s kamoskou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
19.1.12 09:10

malej by byl samozdřejně v kočárku pokud bych šla ven dneska stejně nepujdem .Pokud někam potřebuju tak bych ho musela naložit do auta protože nemam kdo by mě ho pohlídal.Děkuji za reakce pokud by byl v sobotu trochu lepší tak možna na chvilenku bych ho do kočárku nabalila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
19.1.12 09:17

Teď s 3 letcýh bych nešla, ale když byl malý miminko, tak mi děstká vždycky řekla, že čerstvý vzduch je to nejleší na rýmu, a nachlazení,kašel… když byl malý zabalený v kočárku samozřejmě pod dekou a fusakem…
s teplotou bych nešla, šla bych až teplotu odezní a budem dobírat antibiotika..A můžu říct, že jsme byli vždycky dřív vylečení než když jsme byli zabalení doma…
Ale jak říkám s horečkama bych nešla, až spíš o deznívající nemocí a s dítětem co leží a je pěkně zabalené a je mu teplo a jenom dýchá čerstvý vzduch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
19.1.12 10:42
děkuji za radu myslím že až nebude mít teplotu eště den počkam a pak chvilku pujdem
kvaček píše:
Teď s 3 letcýh bych nešla, ale když byl malý miminko, tak mi děstká vždycky řekla, že čerstvý vzduch je to nejleší na rýmu, a nachlazení,kašel… když byl malý zabalený v kočárku samozřejmě pod dekou a fusakem…
s teplotou bych nešla, šla bych až teplotu odezní a budem dobírat antibiotika..A můžu říct, že jsme byli vždycky dřív vylečení než když jsme byli zabalení doma…
Ale jak říkám s horečkama bych nešla, až spíš o deznívající nemocí a s dítětem co leží a je pěkně zabalené a je mu teplo a jenom dýchá čerstvý vzduch
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
19.1.12 12:21
Janina2008 píše:
Taky mam ted doma nemocnou prdelku,vlastne uz jsme po kontrole a dobrali jsme ATB.Ven jsme vubec nechodili,bala jsem se no a ted ji jeste nechavam doma tyden,po ATB je orga.hoodne oslabenej,chodime ven jen kolem baracku na 20min a sup domu,takze ven jiste ne.Vydrz a nekdo spravne napsal,at das dite tatinkovi a jdi se provetrat sama s kamoskou :D

Ale to je to, co tu někteří z nás píšou - tohle je chození ven. Nebo u vás se chodí kolem baráčku uvnitř :lol: :lol: :lol: Ale v dobrém, jen mě to pobavilo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.12 22:55
Do prcic,no jo,ted na to koukam a :lol: ,jsem tomu dala…ale samozrejme chodime ven jako ven :P
Amabilis77 píše:
Janina2008 píše:
Taky mam ted doma nemocnou prdelku,vlastne uz jsme po kontrole a dobrali jsme ATB.Ven jsme vubec nechodili,bala jsem se no a ted ji jeste nechavam doma tyden,po ATB je orga.hoodne oslabenej,chodime ven jen kolem baracku na 20min a sup domu,takze ven jiste ne.Vydrz a nekdo spravne napsal,at das dite tatinkovi a jdi se provetrat sama s kamoskou :D
Ale to je to, co tu někteří z nás píšou - tohle je chození ven. Nebo u vás se chodí kolem baráčku uvnitř :lol: :lol: :lol: Ale v dobrém, jen mě to pobavilo :hug:
Do prcic,no jo,ted na to koukam a :lol: ,jsem tomu dala…ale samozrejme chodime ven jako ven :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
20.1.12 16:14

malá měla angínu, po týdnu na kontrole nám dr řekla že ven už může chodit normálně, ant. měla ještě na 3 dny na dobrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3762
20.1.12 19:58

Jak to zde čtu, tak mě napadá - jak to budete dělat, až děti budou chodit do školky a budou nemocné a brát antibitoika?? Tuhle otázku jsem si kladla já už x-krát..... Budete si moct dovolit nechat je třeba i týden po dobrání atb. ještě doma na rekonvalescenci?? Přesně tohle jsem řešila pořád dokola taky, ale bylo to k ničemu, protože i když jsem syna nechala i 14 dnů po dobrání atb. doma a byl vyléčený (já už byla doma i zadarmo - placených je jenom 9 dnů očr), tak stejně když šel do školky, tak vydržel max. týden, než onemocněl znovu - takže jakmile začnou děti se školkou, tak je to začarovaný kruh.

Momentálně je synek doma, protože od pondělka bere Sumetrolim - dobere ho na začátku příští týden a ve čtvrtek už půjde do školky, dneska na poslechu už vůbec na průduškách nic nemá. Jednak si už nemůžu dovolit nechat ho další týden celý doma a jednak po zkušenostech je to úplně jedno, jak dlouho ho po dobrání atb. nechám doma. Protože jak jsem psala výše, onemocněl VŽDY po 1 týdnu docházky do školky a to, jak dlouho jsem ho po dobrání atb. nechala doma, bylo absolutně jedno!!!

Holky, užívejte si, dokud jste ještě s děckama doma :kytka: , ve školce je to už daleko horší - čímž ovšem nechci nikoho strašit, jenom píšu svou zkušenost. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
16.12.14 08:18

Potrebuju radu-syn 9m ma atb-hnisavy zanet (obe pichana) ma atb
Jenze mam i starsi dite. Chodi do prvni tridy. Je to cca 40minut mhd jedna cesta
myslite, ze muzu ho brat?
Byl by v satku nebo ve sportaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85284
16.12.14 08:26

@Vemas to tam toho starsiho nemuze nikdo jiny zavezt? S hnisavym zanetem a ATB v tomto malem veku bych ven nesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí