Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím!Prosím o rady.Máme průjem.Vždy si prdne a letí to,je to taková žlutá voda a kousky jídla.Včera večer,pak celou noc klid a dnes už třikrát.Může to být k zubům?Už jich máme šest a ani u jednoho jsme to nezažili,jen byl vždy dost protivný… kdy začít plašit a jet k dr.?
Má teploty? A smrdí to jinak než normálně? Dcera takto chytla Campliobaktera ![]()
Pokud to do zítra nepoleví, tak bych asi zašla, udělají výtěr a budete vědět…
Nevím jestli jinak(neřekla bych) ale smrdí to náramně
právě že nemá teploty,ani není protiva, vypadá jako normálně jen když si prdne tak to letí…
My měli průjem vždy k zubům, ale je pravda, že už od prvního, teď podle toho poznávam, kdy se klube další.
To ovšemn není uklidnění, asi bych počkala ještě tak den,dva (doplňovat tekutiny)a pokud by to bylo pořád, radši bych šla k dr. Já jsem prostě strašpytel ![]()
Taky jsem dost strašpitel,ale okolí radí neplašit,a počkat alespoň do zítra jestli se to nezlepší…a protože je bez teplot tak asi počkám
my to mame k zubum a jelikož se nam kubou pěkně dlouho tak to ma prujmový skoro pořád
,ale určitě se porad s doktorem
Já ne, jen jsem teda přidala tekutiny (čajík), aby nebyl dehydrovaný, jinak jídelníček jsem nechala tak jak byl.