Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
BioGaia®Probiotické kvapky - odporúčané dávkovanie pre dojčenské koliky:
5 kvapiek denne po dobu 4 týždňov pravidelného podávania
http://www.biogaia.sk/…by_colic.php
Vsetko je na webe
![]()
trapi vas prdiky?nas strasne uz nevim jak malemu muzu pomoct,pomahaji ty kapky?diky za odp…
slavikovakacka píše:
trapi vas prdiky?nas strasne uz nevim jak malemu muzu pomoct,pomahaji ty kapky?diky za odp…
nejsem si jista jestli ty probiotika pomohli, spis ne, pomohlo prejit z nutrilonu na bebu sensitiv, ale pokud kojis tak nevim co, jeste mu moc pomaha babycalm a pecickovy polstarek z dm a taky hladit brisko s mirnym tlacenim dokola okolo pupiku ![]()
uz sem zkousela vse a nic ten polstarek se chystam koupit tak uvidime no
slavikovakacka píše:
uz sem zkousela vse a nic ten polstarek se chystam koupit tak uvidime no
ještě mě napadlo, zkoušela jsi lacidofil? jsou to kapsle, kterou vysypeš do trošky kojenecké vody a dáš mu to, je to něco jako probiotika ale trošku na jine bazy, davkování je kojenci 1× denně kapsli
jo nám to zabralo, stojí to kolem 130 korun a je tam 30 kapsli, takže to vyjde na 1 měsíc a malý je po tom spokojený jak nikdy ![]()
Není zač, ale nečej výsledky hned, u nás to trvalo tak 14 dní než se mu ta střevní mikroflóra obnovila a přestalo ho to bolet, přeju ať vás to rychle přejde
![]()
slavikovakacka píše:
Změna Um mléka někdy pomůže. jinak já vyzkoušela všechny možné kapičky- pomohly BABYCALM a BIOGAYA, nahřívání plínky na bříško, polohování…
My jsme měly s bříškem velké potíže. Pak mi kámoška poradila kapičky Bio Gaia a po 4 dnech bych rozdíl znatelný, po týdnu po problémech ani známka! Pro nás byly zázračné!
čauky holky, dneska mi doktorka řekla ať malému koupím bio gaia kapičky, donesla mi je kamarádka, že je před měsícem přestala používat, nevíte jaké je dávkování? dneska máme 6. týdnů díky moc