Ospen a návštěva

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
474
16.1.12 09:22

Ospen a návštěva

Tdravím všechny, od pátku bere malá po 8 hod. Ospen, měla ve čtvrtek večer horečku 38,5, ráno 37,5, tak jsem hned mazaly k doktorce. Koukla jí do krku a předepsala ATB. Měla trochu chrapot, jinak ani rýmu a kašel, trochu mě zarazilo, že nám je předepsala, ale asi ví co dělá. Dnes ráno měla už 37. Chtěla jsem znát Váš názor, je jí doma dlouhá chvíle a čerti s ní šijí, jely by jste s dětmi autem na návštěvu k babičce, je to 10 min. autem? Rozmýšlím se, ale nejsem si jistá, máme ATB poprvé. A ještě jestli dáváte mlíčko (malá 2 roky) a jogurty? V letáku je napsáno, že jídlo neovlivňuje účinek. Děkuju moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7584
16.1.12 09:26

Já bych jela. Má si hrát doma nebo u babičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
16.1.12 09:28

Taky bych jela,je to kousek.Myslím že jsme v jídle nic neomezovali,když to kluk bral :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
16.1.12 09:28

Děkuju za názor, manžel mi to taky říká, že se zbytečně bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
16.1.12 09:35

my ospen meli asi v 8 mesicich, kdy mimi jeste pije mliko. takze mlecnych vyrobku bych se nebala,me v tu dobu malej chtel papkat treba jen jogurt a nic jineho a dr rekla ze nevadi :) jinak pokud byste jeli autem,tak proc ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
16.1.12 10:08

Jela bych, zase záleží, jestli nemá babička příliš chladno a pod., nebo aby malou nějak nedivočila, aby se nezpotila. ale já bych jela :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2640
16.1.12 10:15

Taky bych jela. Já nějak nejsem zastánce toho, že když je dítě nemocné, že nesmí 14 dní vystrčit nos z baráku
Mléčné výrobky nevadí
Vadily by u jiných antibioti (tetracykliny, fluorochinolony), ale ani jedny z nich se už nepíšou dětem. Takže mlíko můžou se všema co děti běžně berou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
16.1.12 10:43

Máš úplnou pravdu, i pro děti je to hrozně dlouhé a když nejsou teploty, babička bude mít určitě teploučko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
16.1.12 14:10

Taky bych jela. Syn měl Ospen v 1,5 roce a taky jsme s ním byli u babičky. Byl tam víc v klidu než doma, protože tam má zas jiný hračky. Jela bych teda radši jen autem, ne MHD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8125
16.1.12 14:45

ahoj,no my jsme na tom obdobně))))))malá měla spálovou angínu ale chytli jsme to hned v začátku,takže jako mávnutím kouzelného proutku jí bylo uplně svěže již třetí den))))))))))))To znamená,doma nuda,protože už jsou jí 4 roky a školka je školka,mimochodem od tam si to donesla))))))))).Dneska jsme byly u mudr na odběrech a zítra budou výsledky a bere na to ospen též a ještě týden bude.Zítra se chystáme též na návštěvu k naší tetě a je to hodina autem,ptala jsem se mudr,jestli můžem a řekla,že jo,jinak by zas pro změnu odvezli mě ale do blázince)))))))))))Takže zítra hurá,jedem na výlet)))))))jinak doma máme ještě druhé dítko,chlapečka a tomu je 8 měsíců,takže chápete jaké to asi je po týdnu bejt s obouma doma)))))))))Malá pořád doma pěje a to dost nahlas a moooooc dlouho a do toho malej piškot zpívá s ní a žvatlá,takže blázinec))))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
16.1.12 21:37

ahoj chtěla jsem se tě zeptat, zda malá měla i 4 den zvýšenou teplotu? Malá bere Ospen už 4 den a má pořád 37, tak nevím, zda je to v pořádku, taky jsme to chytli na začátku, ale ani snad spálová to nebyla jenom náběh na angínu, díky za info. Čekám teď druhé mimi, tak jsem zvědavá až budou ona nemocní, jak to budu zvládat, je to na zbláznění už teď :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí