Jít ven, když měl včera zvýšenou teplotu?

1322
18.1.12 09:28

Jít ven, když měl včera zvýšenou teplotu?

Dobré ráno, potřebuji poradit, nejsem si jistá, zda jít ven nebo raději zůstat doma. Přítelova mamka byla nachlazená a malý to asi chytil. Rýmu ani tak nemá, ale včera měl 37,7 po odečtu a občas kýchá. V noci měl to stejný. Teď teplotu nemá. Myslíte, že jít ven nebo radši mám zůstat doma? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15319
18.1.12 09:31

Dopoledne bych nešla, uvidíš, jak se to bude vyvíjet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
18.1.12 09:31

Zustala bych doma, teplota je rano nizsi nez muze byt vecer. To ti muze najednou pekne vyskocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
18.1.12 09:35

ahojky,zrovna resim aktualne…maly ma zvysenou teplotu dva dny…volala jsem mudre a ven jit muzeme,jen mam hlidat a merit jak se to bude vyvijet…a pripadne zas volat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
18.1.12 09:37

Pokud by šlo „jen“ o teplotu, tak bych šla - alespoň na chvíli. To mi i doporučovali u dr. po očkování, že kdyby byla zvýšená teplota, tak klidně ven, aby malý byl v chladnějším prostředí nebo chladnější koupel (chladnější než kdy jindy cca 35°C).
Ohledně toho kašle, to asi musíš posoudit sama, zda je to „už moc“ nebo ještě dobrý. V tom ti asi nikdo neporadí. Ale já bych alespoň na chvíli šla… čerstvý vzduch je čerstvý vzduch. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
18.1.12 09:46

Kdesi jsem četla, že se nesmí chodit ven po tolik dní, jako trvala teplota. To bych zešílela. Takže já chodím s dětma ven pořád, pokud nemají teplotu. Pokud mělo dítě předchozí den teplotu, nikam daleko a na dlouho nejdem (žádný lítání, žádný hřiště), ideálně ho nevyndám z kočáru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
18.1.12 10:08

Nešla bych. Doktorka nám vždy říkala, že když je 2 dny bez teploty, tak pak můžeme ven. Ale jen na kočáře, ne aby šel pěšky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
18.1.12 10:16

Taky bych nešla i nám doktorka říká,když je dva dny bez teploty, tak teprve pak na chvilku ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
18.1.12 10:19

Ahoj!

No záleží, kolik mu je…
Pokud je malý a vydrží v kočárku, tak bych klidně na krátkou procházku šla. Pokud není venku hnusně a příliš nefouká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
18.1.12 10:25

Určitě dnes bych s ním ven nešla. Ani by mě to teda nenapadlo. Nasadila bych nějaký klidnější režim i doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
18.1.12 13:00

já bych klidně šla, však včera to ani nemuselo být z nachlazení, třeba byl přehřátý nebo po pláči. A když dnes nemá, tak bych klidně šla, alespoň na chvíli. A jak píší holky, pokud je ještě v kočárku, tak bych šla určitě. Spíše aby nelítal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
18.1.12 13:15

Malý má skoro 11 měsíců. Tak jsme nakonec na hodinku šli, vyspal se v kočárku, tak uvidíme, zda bude ještě mít teploty :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
18.1.12 13:24
xxpetka píše:
Malý má skoro 11 měsíců. Tak jsme nakonec na hodinku šli, vyspal se v kočárku, tak uvidíme, zda bude ještě mít teploty :roll:

To je dobře… Možná mu tam bylo líp, než by mu bylo doma.

A teploty se neděs. Tu může klidně znovu mít i kdyby zůstal doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí