Šly byste ven s antibiotikama?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
85355
16.12.14 08:26

@Vemas to tam toho starsiho nemuze nikdo jiny zavezt? S hnisavym zanetem a ATB v tomto malem veku bych ven nesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
16.12.14 08:27

A jak dlouho má ta antibiotika a kdy píchané uši? Teda u 9 měsíčního bych se váážně bála. :think: Jinak obecně po 3 dnech antibiotik a nebo po 3 dnech po píchání bych ho vzala. Ale pokud se mu píchaly uši včera nebo včera v noci a v tomto věku i předevčírem - nešla bych. Je vítr jak blázen - to bych radši staršího nechala den ze školy doma. Uši jsou dost zákeřné. A má-li k tomu ještě něco navíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
16.12.14 08:27

@Vemas nešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.14 08:29

@Vemas Mě říkala doktorka, že s píchanýma ušima a atb se ven může (chodily jsme). Samozřejmě pokud nemá dítě teploty. Sousedce to jiný doktor říkal taky. Naše má atb na anginu od čtvrtka, bez teplot je od pátka, taky jsme včera šli na procházku. Doma jsme zavření už víc jak týden - před tím měla teploty mladší, asi k zubům. Ale když nevíš, jdi ven, že? :think:

• Citovat
  • Upravit
85355
16.12.14 08:30

On ma zanet usi, jo? Tak to bych zustala doma urcite nez riskovat nejake komplikace (prestup infekce na mozkove blany a podobne…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7950

Pokud máš nějakou jinou možnost, tak bych asi nešla. Kdyby to bylo pěšky, tak ano, ale MHD plná lidí, z nich polovina nemocných mi přijde riziková. Já s malou a ATB venku byla (měla impetigo), ale třeba do obchodu jsem s ní nechodila. Ony ty ATB to dítě oslabí, tak aby nechytil ještě něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726

Ahoj, dala bych ho do satku a sla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660

Popravdě nešla bych ani s dvouletým, pokud by nebyl aspoň ty 3 dny na ATB. Mám zkušenost s oběma dětma, že jak vyjdu ven i se silnou rýmou (ačkoli Dr. vysloveně řekl, že ven můžeme), vždycky se to zhoršilo. Naopak když zůstaneme 2 dny striktně doma, je to mnohem lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140238
16.12.14 08:35

Nešla bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
16.12.14 08:41

@blumen bohuzel. Rano ho vozi manzel. Na odpoledne nikoho nemam. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
16.12.14 08:42

Ahoj, pokud prcek nemá teploty a ouška nebyla píchána třeba dnes v noci, tak bych šla. Bude krytý v šátku a čerstvý vzduch mu udělá dobře. Uši chrání čepice + lidské teplo od maminky, co může být lepšího. Tady se dozvíš od 50% jo, od 50% ne, myslím, že jednodětné maminky se přikloní k nejít a ty vícedětné k jít, protože ví, že holt musí. Neboj se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
16.12.14 08:42

@Levandule121 pichali mu obe, dneska v noci.
Kdyby chodil do skolky, tak neresim. Je doma treba mesic. Ale nemuze meskat skolu, protoze sourozenec je nemocny :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
16.12.14 08:45

S teplotou ven nechodíme, ani s ATB, pokud to tedy není nutné, občas ho vzít ven musím, abych zašla na poštu, na nákup, ale rozhodně nikam na dlouhou dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
16.12.14 08:45
@Vemas píše:
@Levandule121 pichali mu obe, dneska v noci.
Kdyby chodil do skolky, tak neresim. Je doma treba mesic. Ale nemuze meskat skolu, protoze sourozenec je nemocny :(

a já bych šla asi tak, vem to tak, že kdyby vás pozvali na kontrolu, tak tady jdete a doktoři neřeší, že ven nesmíš apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
16.12.14 08:48

Nešla bych a poprosila bych nějakého rodiče od spolužáka, jestli by mi toho staršího nevodil. Bála bych se chodit ven když je dítě nemocné a nějakou infekcí oslabené. To malé tělíčko s něčím bojuje a bude vystavené stresu, každá přechozená nemoc jde na srdce :( Fakt bych nešla no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí