Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ježiš, to mi spadl kámen ze srdce!! Úplně mě taky vyděsil černý bobek áááá taky včera byla borůvková!
děkuji za radu
Obnovuji diskusi - syn měl normální stolici, žlutou, bobkovatou, ale poslední plína byla černá… před 6 hodinama jsem mu rozmixovala do hrušky také 2 čerstvé jahody, ještě nikdy je nejedl. Bříško ho zjevně nebolí, je normálně veselý jako vždycky. Jo a někde (absolutně netuším kde) vyhrabal kousek tvrdého papíru, který zbaštil
bylo to taky v té plíně.
no měl ji, ale je to tak 5 dnů zpět… v té době zbarvenou stolici určitě neměl, ale takhle dlouho si myslím, že to nebude
Dobrý den, prosím o obnovení diskuze a radu. Syn ma zánět průdušek, od čtvrtka mame antibiotika, kašel mě až z toho chudák zvracel, takže nechtěl ani jíst, protože se bál, že bude zvracet. S antibiotiky přišel samozdrejmě i průjem, ale co mě vyděsilo, je hodně tmavá barva stolice, jsou tam i hleny, bohužel nejspíš od rýmy, smrkáme, noc vysáváme, ale většinou stejně popotahuje, plus neumím pořádně vykašlávat. Dneska uz začal i víc jíst, už se ani nebojí, že ho bude bolet bříško, když se nají. Máte s tím někdo prosím zkušenosti? Hned v pondělí pro jistotu budu volat dr, ale prostě mi to nedalo se zeptat. Byl boj do něj dostat i pití. Moc vám všem děkuji.
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím o obnovení diskuze a radu. Syn ma zánět průdušek, od čtvrtka mame antibiotika, kašel mě až z toho chudák zvracel, takže nechtěl ani jíst, protože se bál, že bude zvracet. S antibiotiky přišel samozdrejmě i průjem, ale co mě vyděsilo, je hodně tmavá barva stolice, jsou tam i hleny, bohužel nejspíš od rýmy, smrkáme, noc vysáváme, ale většinou stejně popotahuje, plus neumím pořádně vykašlávat. Dneska uz začal i víc jíst, už se ani nebojí, že ho bude bolet bříško, když se nají. Máte s tím někdo prosím zkušenosti? Hned v pondělí pro jistotu budu volat dr, ale prostě mi to nedalo se zeptat. Byl boj do něj dostat i pití. Moc vám všem děkuji.
Kolik je mu let?
Zrovna dnes jsem se taky vystrašila takovou stoličkou(černou)No boruvková přesnídávka dala za své