Bílé asi hnisavé žlázy na penisu!

77
29.5.09 20:44

Bílé asi hnisavé žlázy na penisu!!!

Holky mám dotaz, ze dne na den se našemu malýmu dvouletýmu chlapečkovi udělaly na penisu dvě bílé čárky, má to zaspodu a vypadá to jako nějaký žlázy. Jsem si říkala, že někdy zajdu k doktorce, jenže ono mu z toho dnes začalo to bílé vylézat… Je to bílo-žluté a nezapácha to. Je před náma víkend a tak jsem z toho mírně nervozní. Nemáte s tím někdo zkušenost? Moc děkuji. Líba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1279
29.5.09 21:22

Ahoj Libi, náš Kubík to měl kolem druhého roku taky, je to v souvislosti s „vylupováním pindíku“ jak my tomu doma říkáme. Jak se uvolňuje předkožka. My jsme to jen omývali vodou, za pár dní to vylezlo všechno a spolu s tím se mu uvolnila i do té doby přirostlá kůžička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
29.5.09 21:23

Ahojky,já mám sice kluka 12ti letýho,ale s pinďou jsme si užili své.Od hnisů až po utrženou uzdičku.Nevím přesně jak to o čem píšeš vypadá,ale většinou se doporučuje takovéto věci,pokud to jde,nenásilně vyprazdňovat a máčet pak pravidelně pinďu v hypermanganu.Kdykoliv se vyčurá tak mít připravenou třeba štamprli (se ,kterou se můžeš rozloučit) s rozpuštěným hypermanganem.Myslím,že stačí vždy ráno si roztok připravit a další ráno nový.Tak snad to malýmu pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
29.5.09 23:39

Ahojky,

mému 6,5 letému Kubíkovi se to udělalo kdysi taky, vylezla velká část toho mázku a do dneška se mu tam vylupují drobounké kuličky, každý večer si je ve vaně vyndává a pindík se tím uvolňuje. Nikdy s tím problémy nebyly, tak snad to bude i u vás ok :wink: .

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
30.5.09 00:08

Všem Vám moc děkuji :D hned jsem klidnější, vypadalo to děsivě 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
30.5.09 01:19
magnolie píše:
Kdykoliv se vyčurá tak mít připravenou třeba štamprli (se ,kterou se můžeš rozloučit) s rozpuštěným hypermanganem.

Proč rozloučit? Pokud je skleněná, není občasný nájemník v podobě pindíka překážkou další existence, ne? Po návštěvě myčky mi to eklhaft nepřijde :o

Holky, vzhledem k našemu původnímu plánu (který nám naprosto nevyšel) na tři kluky vám vaše starosti vcelku závidím :) Já mám doma jen pipinky a nějak si neumím představit co bych s pindíkama dělala - teda mimo manželským záležitostí :oops:

Tak a mizím spát, dneska mám doma řvoucí občasně blijící smečku a mám toho plné kecky… Mám toho spoustu na vyřizování, ale únava je silnější.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
30.5.09 08:53

Milá Lesino..pokud říkám,že s tímto mám zkušenost,tak je to proto,že jí mám!!!!!A o rozloučení se skleněnou štamprlí jsem nepsala v souvislosti s jakýmkoliv eklhaftem kvůli pindíkovi,ale jen a jen proto,že ten hypermangan je mrcha,která se ne a ne pustit.Ať jsem myla jak chtěla,zkrátka to sklo častým používáním hypermanganu zfialovělo.Upozorňovala jsem na toto pouze proto,aby si Libi případně nezničila něco broušeného či po babičce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
30.5.09 10:00
magnolie píše:
Milá Lesino..pokud říkám,že s tímto mám zkušenost,tak je to proto,že jí mám!!!!!A o rozloučení se skleněnou štamprlí jsem nepsala v souvislosti s jakýmkoliv eklhaftem kvůli pindíkovi,ale jen a jen proto,že ten hypermangan je mrcha,která se ne a ne pustit.Ať jsem myla jak chtěla,zkrátka to sklo častým používáním hypermanganu zfialovělo.Upozorňovala jsem na toto pouze proto,aby si Libi případně nezničila něco broušeného či po babičce.

Vidíš, hypermangan vceku často používám (a v laboratoři jsem ho kdysi používala ještě častěji) - ale za skla jsem ho vždycky dostala. Ale nenechávala jsem ho stát - připravovala jsem čerstvý… Takže na mě tvoje poznámka o vyhození zapůsobila jinak než jak jsi ji zřejmě myslela. A pro autorku dotazu z naší debaty plyne upřesnění a poučení - a to je přece dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
30.5.09 10:11

Tak jsem rano chtěla mladýmu na to jeho píndíka kouknout a nepřejte si jak se bránil a nechtěl, vůbec si na něj nechal sahnout. Jsem si jistá, že ho to nebolí jen se prostě šprajcuje, ale jak mu ho teď prohlédnu, leda násilím a to se teda fakt nechce. Jsou to radosti, ale já si zase neumím představit péči o holčičku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
30.5.09 10:18

jmenuje se to smegma a je to normalni :) timto zpusobem se vlastne predkozka po castech odlupuje :) nedelala bych zadne koupele nic, klasicka hygiena a kdyz tak setrit to je cele :)

Predkozkam zdar. N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
30.5.09 10:40

Jj :lol: to bude ono, jsem to našla i na netu. Jenže on to teď má chudák zarudlý, to asi od toho jak jsem to včera zkoumala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
30.5.09 13:24

My to měli nedavno taky, a taky to zmizelo samo.
Davča se taky vždycky dost bránil, když jsem po koupání jemně přetahovala … tak jsem nějak vymyslela, že „se jen chodíme koukat, jestli je pan Pindík doma“ a teď ho to moc baví a chodí se „koukat“ sám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
20.6.09 22:33

Holky, tak se nám pindík pěkne vyloupnul :lol: neobešlo se to bez bolesti, ale už nám jde skoro celý přetáhnout :lol: mám z toho ohromnou radost :lol: i když po pravdě se těším až se mu to zahojí, protože ho to musí při čůrání děsně pálit :roll: Ale pravděpodobně nám to pomohlo i k další věci a to, že si asi začal uvědomovat, že potřebuje čůrat a už druhý den jsme bez plenky a skoro bez nehod :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí