Černající přední zoubky

23
16.2.13 18:55

cernajici predni zoubky

Dobry vecer maminky syn narazil v po 1 roce do jidelniho stolu a ustipl si kousek zoubku na prednich 2 zubech byly jsme u doktora ale rikal ze to nevadi a ted po roce mu zoubky zacinaji cernat ale ty 4 predni nejen ty narazene zoubky cistime alenahore je to bolestive jsme v zahranici a lekari tady stim nic nedelaji.mate nektera zkusenosti treba nejaky krem na zoubky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35438
16.2.13 19:08

Jak jsou ty zuby tmavé, jsou už mrtvé. Můžeš jen čekat, jestli tam vydrží až dokud narostou druhé zuby nebo nevydrží. Musíš sledovat, jestli není okolo zubu zánět, pak by se musel vytrhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
16.2.13 19:13

Mému čtyřletému synovi taky černají obě uštíplé horní jedničky. Urazil si je ve dvou a půl letech na odrážedle. Na zubním nám řekli to samé, co psala @Makinaa007

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
16.2.13 19:23

Je divne, ze ho to boli. Ja mela taky cerny zuby, ale protoze jsou mrtve, nemelo by tam nic bolet.? Aby tam fakt treba nebyl uz zanet nebo neco. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
16.2.13 19:24

Jj zoubky jsou mrtvé. Já sama mám od 2. třídy zlomený přední horní. Půlku mám umělou a už mě ten zub taky tmavne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
16.2.13 19:28

Při čištění nebo při jídle to může trochu bolet, nebo i mírně krvácet. Právě proto, že jsou to mrtvé zuby. Při zánětu je to bolest trvající a intenzivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.