Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminy.stao se nám, že malý byl plně kojený. má půl roku a přikrmujeme. má brokolici, mrkev, brambory a jahodovou přesnídávku. večer má udělaný um z beby + hami rýžovou kaši banánovou. včera měl pár černých nitek ve stolici…polila jsem to pro jistotu peroxidem a nic…dnes vykadil tužší hovínko obalené černě!!! uvnitř žluté…a pěnííí…tekutiny má heřmánek s trochou třtinového cukru…takže má alergii na um??? ![]()
Cerne nitky jsou z bananu.
Ten druhy pripad bych tipovala kombinace bobku po UM a pevne strave. Cerne hovinko muze byt po brokolici
@LadyTommy píše:
Cerne nitky jsou z bananu.Ten druhy pripad bych tipovala kombinace bobku po UM a pevne strave. Cerne hovinko muze byt po brokolici
souhlasím..
@LadyTommy píše:
Cerne nitky jsou z bananu.Ten druhy pripad bych tipovala kombinace bobku po UM a pevne strave. Cerne hovinko muze byt po brokolici
ale proč to pění?? jen to černé
Jí rozmanitou stravu, tak má rozmanitá hovínka, nepřijde mi na tom nic zvláštního. Jestli se mu špatně kaká (zácpa), tak omez banán, rýži, vařenou mrkev, a přidej dýni, špenát, švestky, plus dostatek tekutin ![]()
ze zvědavosti, proč se na bobo leje peroxid? ![]()
Barva stolice se mění dle složení příkrmů, může být xbarevná, černá mě vyděsila po podání borůvkové přesnídávky, po banánu to také jednu dobu měl.
Btw proč ten peroxid?
Náš prcek má podobnou stravu, jen už jsme přidali i maso a hovínko je taky takové - černohnědé bobky namíchané se zelenožlutou kašičkou.
O peroxidu k diagnostice krve ve stolici jsem v životě neslyšela.
@edithkaa píše:
ale proč to pění?? jen to černé
A nema prdy? Ze by to slo s hodne vzduchem ven? 3,5 mesicni miva taky penive, ne teda cerne, neb je kojena, ale nikdy me nenapadlo, ze by mohlo byt zle.
@edithkaa píše:
@Etcetera78 pění krev,,,černá je natrávená krev
peroxid pění při setkání s krví, ale třeba taky s bramborou…to bych fakt jako důkaz nebrala
Nebo ti to přímo někdo poradil, doktorka, že to tak máš dělat? já o tom nikdy neslyšela a to mám eMimino načtené ![]()
@Lama Lama
tak už to víš ![]()
takže to dělá ta kaše pitomá…ale nechápu proč mu to dělá jen černej obal,,,a co ještě může pěnit než krev ![]()
@Etcetera78 opakuju, že pění jen to černé. to mám vyčtené z mimina ![]()
@edithkaa píše:
@Lama Lamatak už to víš
dík.
V práci vyházíme hemocult testy a od zítra najíždíme na peroxid. ![]()
@Etcetera78 píše:
peroxid pění při setkání s krví, ale třeba taky s bramborou…to bych fakt jako důkaz nebralaNebo ti to přímo někdo poradil, doktorka, že to tak máš dělat? já o tom nikdy neslyšela a to mám eMimino načtené
včera ty černý nitě nepěnily…teď to má obalený černě…žádný nitě