Desetiměsíční dítě v noci zajíkavě dýchá

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
bud
39
18.11.13 04:16

V noci zajíkavě dýchá

Dobrý večer maminky! Prosím poraďte, nevím si rady. Kdo máte podobnou zkušenost? Naše malinká dnes 10 měsíců nám v noci začne zajíkavě dýchat, typu, když hodně pláče, tak potom se jí nadzvedává hrudníček a jakoby se zajíká? Znáte to? No, a tohle nám teď dělá ze spaní. Poprvé to bylo, když jí byly 4 měsíce, potom asi v 6m, teď minulý týden a dnes opět. Nevíte, co by to mohlo být, zda třeba nemá špatný sen, a ze spaní pláče, a na to se jí tohle stane? Vzbudila jsem jí, pochovala, dala dudlíčka, toho mi poslední dva dny plive, zřejmě k zoubkům, ještě nemáme ani jeden, a vypadá to, že by byl už na cestě. Chvilka mi usíná a pak strašný pláč, ale to dýchání se lepší. Udělala jsem jí mlíčko, a už to vypadá, že by mohla spinkat. Mě to ale nedá. Každopádně to budu konzultovat s lékařem, jdeme tam 3.12., máte někdo stejný „zážitek“? Neslyšeli jste o tom? Jak to řešit? Děkuji moc za rady, sdílení zkušenosti, tip, pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2672
18.11.13 05:28

Me synacek ze sna taky tak dycha jakoby zrychlene jak by ho neco honilo a dela zvuky jak moncicak :-) vypada to na spatne sny pak place i ze sna ale jako funguje normalne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
18.11.13 08:08

Zajdi hned k doktorovi tohle ma muj syn pri laryngitide. Vubec nskasle ale v noci takhle dycha. Neodkladej to dusnost neni sranda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bud
39
18.11.13 08:36

Děkuji. MUDra navštívíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
18.11.13 20:52