3x po sobě angína u 4letého syna??

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1032
18.11.13 11:51

3x po sobě angína??

Ahoj, jsem absolutně zoufalá ze zdravotního stavu mého syna :? V sobotu večer dobral ATB, které měl 2× pos obě s týdenní pauzou a dnes ráno zase horečka a že nemůže polykat..chystám se sním odpoledne k doktorce, jsem zvědavá, co mi řekne..v pátek mu brala krev, jestli nemá mononukleozu, ale výsledky budou až zítra..může mu dát zase ATB???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
18.11.13 11:56

Může.. Pokud je to fakt zase angina, asi má oslabenou imunitu. Buď mu bude píchat Pendepon nebo navrhne vytrhnutí mandlí. Nicméně angína je jednou z nemocí, co má moc ráda oslabené organismy. Tak možná pátrat i tam. Záleží jak moc alternativní jsi.
O mononukléze moc nevím, nevím jak se léčí, vím, že dieta a klid je na dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
18.11.13 11:58

Toz muze.
Chtelo by to ster z krku, odbery vcetne crp, event konzultovat orl. Co bioparox? Nekdo s tim ma dobre zkusenosti. Atb, pokud hned dostane, to bude chtit dele nez jen tyden, i dle kultivace a nalezu v krku.
Co uz vsechno bral? Davas mu k tomu lactobacily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
18.11.13 12:02

Měl dvakrát po sobě Ospen sirup..dávám mu k tomu probiotika..Já osobně mám s Bioparoxem dobré zkušenosti, mě pomohl, ale může ho i 4leté dítě??No zajdu tam a uvidím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
18.11.13 12:04

Jojo, to znám osobně. Já mám rekord 8× angina za rok, dokonce jsem brala jednou dvoje ATB současně. Je to hnus, hrozný záhul na klouby a játra. Doporučuji navštívit imunologii, mně to pomohlo. Od léčby na imunologii (trvala asi půl roku) jsem neměla anginu ani jednou a celkově jsem na tom s imunitou tak o 90% líp!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
18.11.13 12:05

Můžete mi doporučit něco pro něj na imunitu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
18.11.13 12:06

Imunoglukan. Ale pokud vás dr někam pošle, jsou i lepší a účinnější prostředky na předpis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
18.11.13 12:10
@Sibyla0 píše:
Imunoglukan. Ale pokud vás dr někam pošle, jsou i lepší a účinnější prostředky na předpis.

Děkuji, vyzkouším :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
18.11.13 12:11

@hanulka
Aha, tak cisty penicilin uz ted ne, ale to doktorka urcite vi. A pendepon ma tusim vypadek.
Uvidis, co v krku najdou.
Bioparox 4letak muze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
18.11.13 12:13

@hanulka Já jsem spíš skeptik, ale malá docela trpí na záněty průdušek, teď dobírá první láhev a je to fakt poprvé, co měla jen rýmu a kašel a nespadlo jí to tam a neskončila na antibiotikách. A byla zdravá asi za pět dní. Takže fakt doporučuju (a minimálně třičtvrtě emimina taky :mrgreen: ) fakt nemoci zkracuje a nutí imunitní systém pracovat správně. Malá měla teda dva dny horečky, ale jak skončily, tak bylo po kašli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
18.11.13 12:13

No já bych asi na imunitu bez konzultace s lékařem nic pro dítě nebrala… ono je lepší nejprv zjistit, co je špatně a konkrétně to léčit, než se cpát něčím, co je širokospektré (a to jsou většinou všechny preparáty volně prodejné… :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
18.11.13 12:16

@Inuska.pv glukany jsou glukany. Jsou na podporu imunitního systému, tam nic širokospektrého není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
18.11.13 12:31

@hanulka - tak hlavně nevím, jak mohla dat dr po týdnu stejna atb. Mám pocit, ze musí byt minimalne měsíc pauza. Měla nasadit atb s jinou účinnou látkou než je penicilin, který je v Ospenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
18.11.13 12:50

Ano, koukám na to do kalnedáře, mezi ospenem byla 10ti denní pauza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
18.11.13 13:12

Holky, ještě mám dotaz - když se píchá pendopen, je pravděpodobná hospitalizace, nebo ho píchá dr. jen tak v ordinaci??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí