Černý zimní kabát
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Černý zimní kabát
Ahoj,
nevíte, kde by se v Praze dal sehnat černý zimní kabát, takový ten klasický styl, cca do 1500 Kč? Zítra budeme mít cestu do Prahy, ale nechce se mi s mrňousem obíhat všechny obchody. Např. HM, Orsay, CA?? Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Taky jsem takový sháněla a bída
nakonec jsem sehnala v HaM tento, je takový černošedý… ale nikde jinde jsem na podobný nenarazila (ale je pravda, že jsem nebyla ve všech obchodech, jen asi ve 4…). Stál cca 1200,– Kč
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych šla do Peek&Cloppenburg, ale do ceny se asi nevejdeš. Já loni koupila černej klasickej kabát v Orsayi za 1000,–, ale upřímně vůbec nehřeje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych Ti ho mohla nabídnout, měla jsem ho jen párkrát, když jsme šli na ples, tak na šaty, jinak nevyužiji, je dlouhý černý
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aby hřál, musí mít velký podíl vlny a to se s cenou opravdu nevejdeš…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lokynka Díky za nabídku, ale Představuji si délku pod zadek/ do půli stehen a Přece jen bych raději nový.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tez90 V Tescu FF mají za asi 1000Kč
je super mám ho rok a hřeje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tehotensky zimny kabat poncho
Moj typ, kedze brucho rastie a vsetko mi je male stavila som na poncho a viem ze som urobila super lebo nemusim riesit ziadne ine vadcie velkosti zimnych kabatov ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ten kabát je peckovej, já si koupila podobný černý, ale na zimu vloni! Zatím drží, ale asi ho brzo obměním.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit