Pravá španělská deka?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
pravá španělská deka?poraďte výrobce
Poraďte prosím. chci koupit španělskou deku, ale pravou.. na netu je toho tolik.. jsem z toho nějak zmatená, doporučíte někdo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já mam španělskou dětskou od Belpla a je fakt super, už několikrát praná a pořád jako nová, krásně teplá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj.
Máme tuto. Je nádherně měkoučká, po praní nežmolkovatí a úžasně teplá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Joj, taky jsem našla na netu, že je španělská, super moc děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme od výrobce Belpla. Dostali jsme ji pro dceru k narození - bude jí 5 let, pak jsme ji měli na syna, dodnes ji používáme v kočárku a je stále jako nová, nadýchaná, vůbec se za ta léta nehnula
, chloupky drží, je úžasná a rozhodně doporučuji tuto.
Máme takovou béžovou s vytlačeným medvídkem.
Měli jsme ještě jednu jiné značky a ta je taková nijaká, jakoby žmolkatá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme do obchodu brávali Borbo.
Tyhle:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Příspěvek upraven 12.12.12 v 11:30
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všem, oživuji diskusi. Sháním teplou deku do kočárku na chladnější podzim, jaro…
- Uvažuju nad španělskou dekou. Jakou značku byste mi prosím doporučili? Četla jsem v diskusích, že některé levné napodobeniny nejsou ono. Prý je kvalitní deka značky Belpla, Scarlett…?
- Ještě uvažuju nad teplou dekou Dvojitá Outlast Mazlík - má s ní někdo zkušenost? https://www.feedo.cz/…sos-sv-seda/
Buď bych vzala tuto, nebo pravou španělku…
- Případně jakou jinou teplou deku máte vy? Děkuji všem za vaše tipy…

- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme španělskou deku Belpla, béžovou s medvidkem, už skoro deset let, kupovala jsem ji z druhé ruky, u nás měly obě děti do kočáru a teď mladší na doma na odpolední spánek. Je skvělá, nedám na ni dopustit. Teď už jsou moderní asi jiné kousky, ale funkčně je úžasná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit