Čerstvé maminky Pardubice a okolí :-)

1134
4.1.14 18:49

Čerstvé maminky Pardubice a okolí :-)

Ahoj hledám maminky které mají stejně jako já čerstvá miminka a chtějí si popovídat, poradit se nebo třeba vyrazit na procházku. :-) Já mám doma měsíčního chlapečka a chybí mi podobně,,postižená" :-D kamarádka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7338
4.1.14 21:53

Ahoj, jsem podobně postižená :), jen mám prďolku o trošku starší, jsi přímo z Pce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
4.1.14 22:36

Ahoj nene jsem z Dolní Rovně ale v Pce jsem hodně často je to kousek :-) na jak stare máš miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
5.1.14 10:15

To je někde u Ředic, ne? mám skoro sedmi měsíční slečnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
8.1.14 18:12

Jojo je to kousek od ředic, páni tak to už máš doma velkou slečnu :) já se s malým zatím sžívám občas je to na palici :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
8.1.14 18:24
@Zástavanda píše:
Jojo je to kousek od ředic, páni tak to už máš doma velkou slečnu :) já se s malým zatím sžívám občas je to na palici :D

jo, ty začátky jsou někdy šílený, ale časem se to zlepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
8.1.14 18:56

No tak to doufám :D a ty jsi udkud?? Já ted přemýšlím že bych pak s malým chodila na to plavání miminek, to se chodí nějak od třetího měsíce ne? Mě se to strašně líbí, ale ani pořádně nevim jestli to v Pce vůbec je. A kam vůbec takhle s malou vyrážíte? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
8.1.14 19:28
@Zástavanda píše:
No tak to doufám :D a ty jsi udkud?? Já ted přemýšlím že bych pak s malým chodila na to plavání miminek, to se chodí nějak od třetího měsíce ne? Mě se to strašně líbí, ale ani pořádně nevim jestli to v Pce vůbec je. A kam vůbec takhle s malou vyrážíte? :)

plavani miminek tusim od 4 mesice je u nas v jesnicankach, ale nezkousela jsem…tusim, ze to patri pod majak. Kazdopadne to vygooglis ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
8.1.14 20:08
@Zástavanda píše:
No tak to doufám :D a ty jsi udkud?? Já ted přemýšlím že bych pak s malým chodila na to plavání miminek, to se chodí nějak od třetího měsíce ne? Mě se to strašně líbí, ale ani pořádně nevim jestli to v Pce vůbec je. A kam vůbec takhle s malou vyrážíte? :)

plavat chodíme od 4. měsíce do Jesničánek :) už máme procházkama prochozené celé město i okolí, už mě nenapadá kam vyrážet, nebaví mě chodit pořád stejné trasy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
8.1.14 20:44

@Lillypad a je to tam dobré? přemýšlela jsem, že bych s malým taky začala chodit, za chvíli mu budou 4m a navíc to mám za rohem. Už jsem z toho procházkování o samotě taky na bednu :zed: Už pár dní se tu alespoň snažím najít někoho, kdo by bydlel poblíž a občas třeba pokecal na vycházce, ale nějak se mi nedaří :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
8.1.14 20:57

No tak to si ještě počkám :) no mě už taky leze na mozek chodit pořád dokola :D a hlavně se mi zdá že ani není kam :( tak musíme někam vyrazit společně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
8.1.14 21:12

@Zástavanda jj, to bych taky brala, jenže jak jsem myslela, že jsou Pardubky malé, tak mi najednou připadá, že jsou strašně obří, protože všechny s kočárkem, které tu píší, že by někam zašly, bydlí hrozně daleko :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
8.1.14 21:14

@Zástavanda koukám, že máš taky kluka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
8.1.14 22:19

@marrlinka :) Jo mám malého Martina ). no jelikož nejsem právě přímo z Pce ale jezdím tam téměř denně, tak pro mě není problém zajet autem kamkoliv, takže je jedno kde si popřípadě dáme sraz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
8.1.14 23:00

@Zástavanda jeee, to je pekny jmeno! (jsem martina :mrgreen: ). A jaky mate rezim? My chodime na prochazku cca od 13 do 15.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová