Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Haňu, kolikátý že jsi teda tt? Mě bylo včera trochu šoufl v buse, ale jinak furt nic!!!!!!!!! Dneska jedna holčina po ivf oznámila, na jiné diskuzi, že potratila v 6. tt:(, ach jo, zase mě z toho poklesla nálada:(, to jsou teda zprávy hned po ránu:(, ale tak zase si říkám, že snad když se to tak pěkně u nás samo zahnízdilo při takovém fyzickém vypětí co jsem měla, tak že by se to mohlo udržet, ach jo, už aby bylo pondělí, no nic nenechám si takovýma zprávama zkazit den ne? to neznamená, že když to nevyjde jedné, že to nevyjde ani mě, proč třeba zrovna u mě by se to neudrželo, tečko, prosím drž se u mě:)
ZUZI - jsem v 6 tt. Chudinka holka, musí jí být strašně
a to začala krvácet? ZUZI nám se to určitě podaří dotáhnout do zdárného konce neboj
Musíme hlavně myslet pozitivně.
Hanu, nevím, nevím, raději jsem se neptala, jedna potratila hned nějak brzo po ket a jedna po ivf, byly tak stejně nějak v 6. tt, ale myslím, že po přirozeném početí by snad mohla být větší šance, snad jo.
ZUZI - tak jsem to nevydržela a koukla do termínu leden 2010 posílám odkaz ![]()
Hanu prosím prosím jaká cesta tam vede.....diskuzní forum a co pak? abychs e tam taky mrkla? děkuji
ZUZI, klikni na odkaz, jak jsem ti poslala v předchozí zprávě.
Ahoj holčiny, jsem tu nová. 5.5. jsem podstoupila transfer při IVF a podle krve čekám mimi
. Na první ultrazvuk razím ve čtvrtek …
Tak jsem se úspěsně zaregistrovala a přihlásila
. Mohu se k vám přidat ![]()
ahoj holky, gratuluji k těhotenství.Nevim na kdy vám vychází termín porodu, ale zapojte se do diskuzí se stejným měsícem porodu.Je tam plno holek se kterými si určitě budete mít o čem povídat.Naposled je založen tušim leden 2010.Nepřihlášená petra
Ahoj vsechny tehulky.Ted je to tyden,co jsem se dozvedela,ze cekam miminko
Je to krasny pocit.Citim se tak dobre,takze si myslim,ze to bude kluk ![]()
Holky pojdte do té dikuze níže, dejte si diskuzní fórum, pak stedte až dolů a tam je forum stejný termín porodu nebo tak něco a tam je diskuze leden 2010, pojdte tam:)
Ahojte,
můžu se řidat? Jsem 9+1 a na UTZ 2 bobci a šílené nevolnosti ![]()
Tak já se taky přidávám. Jsem v 10. týdnu, srdíčko nám bije a za 2 týdny si jdu pro první fotečku-:) Dneska jsem dostala průkazku. Snad bude vše ok, první mimi jsem hned zkraje potratila…
Je tu nějaká „podobná“ těhulka, co chce pokecat? Můžem třeba na ICQ…
Já jsem teprve v nějakém pátém, možná šestém týdnu. Taky jsem pořád unavená…je to děs, ráno sotva vstanu a v práci mám co dělat, abych neklimbala u stolu ![]()