Čerstvé těhulky

1428
25.5.09 13:04

Čerstvé těhulky

Holky, je tu nějaká čerstvá těhulka? Která by se přidala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3221
25.5.09 13:27

Ahoj Zazuzo-)

gratuluju k těhotenství!-) V kolikátem jsi týdnu?

Já jsem dnes 11+5tt,takže to sice není úplně čerstvé,ale je to první těhu,takže je pro mě také všechno nové-)

Pokud máš představu kdy bys mohla mít TP,tak mrkni do diskuse k měsíci TP,člověk si tam hezky popovídá…

Měj krásný den!-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
25.5.09 13:54

Leninko, ahojky, tak já mrknu, já jsem asi teprve 6. tt začínám, byla jsem v pondělí na krvi hcg bylo 51, na uzv zatím jen tečka a velkán děloha, v pátek jsem si zase nechala vzít hcg a bylo už 316, tak snad bude vše ok, na uzv jdu až př. týden vpondělí, to už by snad mělo být i srdíčko, ale co mě děsí, že nemám žádné těhu příznaky, jen mám pořád jakoby průjem a jsem ode dneška tak unavená, že bychpotřebovala minimálně lupu, abych byla schopná něco dělat v práci, my byli v únoru na ivf, nepovedlo se a ted jsem po roce a půl snažení otěhu přirozeně, absolutně nečekaně, nemůžu ještě teď uvěřit a modlím se, at už je vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
25.5.09 14:26

Ahoj zuzuzi, držím pěstičky, ať to vyjde. Těch nepříznaků se fakt neboj. Taky mě to při prvním těhu děsilo, ale všechno bylo jak mělo. Při druhém těhu mi bylo dva měsíce šíleně špatně, byla jsem citlivá na vůně, chutě se mi střídaly, že než jsem si došla koupit, na co jsem chuť měla, tak se mi z toho začalo dělat zle. A po prvním trimestru těhu zamlklo. Tak buď ráda, že ti nic není. A navíc nevolnosti můžou začít i později.. Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
25.5.09 14:33

Hkac, děkuji za povzbuzení, jsi hodná, no sjme dneska strašně unavená, mluvila jsem před chvílí s mudr., ona je má známá a pořád se mě ptá, jestli mě je špatně a chce slyšet že ano, ale to já říct nemůžu, mě ani pořádně břicho nebolí, jenže si myslím, že každé tělo je jiné, např. já ani nepoznala, že proběhla ovulace!! Při ivf mi rostlo 30 folíků a ani jsem necítila podbřišek, prsa mě nebolela nikdy, ani při ms, takže se tím nebudu řídit, že čím je ti špatněji, tím je to lepší, ale budou to teda pěkný nervy v to pondělí:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
25.5.09 14:41

Ahoj ZUZUZO :D - jdu tě uklidnit, já jsem taky čerstvá těhulka, podle ultrazvuku jsem 5+4 tt a taky mi vůůůbec nic není, jen ta únava :? Neboj ono to příjde :lol: Já jsem taky po neúspěšném IVF a ejhle taky se zadařilo nečekaně a přirozeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
25.5.09 14:52

No hanules, tak to je paráda, tak to moc gratuluji, tak to jsme na tom fakt dost podobně! Super, s čím jste byli na ivf? Já mám pco syndrom a manža horší spermio, tak mi není jasné, že jsem otěhu přirozeně a to po roce a půl bez jediné ovulace, ono mě to ivf samo o sobě pomohlo, ted to tam uvnitř vypadá prý jako u zdravé ženy, strašně bych si přála, aby vše bylo ok, já byla na uzv když jsem byla asi 18 den po ovulacio nebo 14. den po ovu, to přesně nevíme, kdy ovu byla, takže to mohl být buď 4. tt, nebo možná ještě míň, byla tam jakási tečka, ale to mudr. nemohla vědět, jestli je to ono, bohužel ještě asi bylo brzo:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
25.5.09 14:56

ZUZI - tak to určitě bylo ještě brzy. No my byli na IVF po 3 letém snažení, problém u nás žádný nebyl a přesto to nešlo. Koukala jsem do stejného měsíce porodu a je tam už leden 2010, tak se tam už pomalu chystám, jen čekám na další KO, už bychom měli mít srdíčko. Kdy jdeš na KO ty? Jestli jsi to už psala tak se omlouvám přehlédla jsem to :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
25.5.09 15:01

Hanu, já jdu na KO v pondělí 1.6. to by měl asi začínat tak 7. tt:), bojím bojím, raději si s sebou beru máti, aby mi dělala psychickou podporu:), chodím k mudr., která je právě mamčina kámoška od dětství, ty jo tak to je mazec po 3 letech se vám taky zadaří přirozeně, moc mazec, kde je ta diskuze termín porodu leden 2010??Jinak já ti nevím, testy jsme dělala celý min. týden a dnes mě zase svrbí ruce, chtěla bych ho ještě zkusit, zda ještě zesílil, ale bojím se, aby třeba nebyl ještě tenčí než byl, to by mě asi do pondělka hráblo, ale asi to nevydržím a testnu, co ty už netestuješ? já začínala s tak slabou čárkou druhou, že bych to musela vidět přes lupu, to bylo min. sobotu a v pondělí pak už byla silná, ale pořád o odstín slabší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
25.5.09 15:06

ZUZY- už netestuj, akorát se budeš nervovat :wink: Bobek je určitě v pořádku a v pondělí budeš mít už srdíčko :D . Musím se s tebou zatím rozloučit, běžim pro dceru do družiny, večer se zastavím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
25.5.09 15:16

Ok hanu, těším se na večer, zajdu mrknout, zatím papa:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
25.5.09 18:49

gratuluji at vse probiha v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
25.5.09 20:12

děkujem smile, pokud to patřilo i mě ta gratulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
25.5.09 20:13

Hanu, haňu, kdepak jsi? Tak já ten test udělala ulevilo se mi, je tam pořádná dálnice, nejsilnější jaká kdy byla, tak snad aspoň hcg roste:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
25.5.09 20:15

ZUZI - tak to je dobře, že testík takhle vyšel a už netestuj :lol: :lol: určitě to bude v poho. Tak mě začínají bolet prsa, že by první těhu příznak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí