Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky.Rada bych tu nasla dalsi tehulky z Olomouce a okoli.
Ahojky zatím jsem jen snažilka ale třeba se brzo podaří…
V kolikátém jsi?
Ahoj já jsem ze Šternberka a jsem v 5tt..:)Doma už mám 2letou princeznu ![]()
@novomamina jee no supeer.tak taky zezacatku, super. a kdy se chystas k doktorovi?
@misa1967 už jsem byla ve 4tt takže hodně brzo, ale pidi tečka tam už vidět byla…tedka jdu 2.9. to budu 6tt tak snad už tam bude
..v kolikátém tt se ti ukázalo? ![]()
@novomamina no pod kazdym prispevkem co napisu..pod carou.asi mas v nastaveni vyply podpisy.se na to jukni.
Už jsem si to nastavila
…jéé tak snad se mi na příští kontrole taky ukáže
…A jak se cítíš máš nějaké nevolnosti nebo tak?…Já jak kdy spíš se mi jen nadavuje z pachů, a jsem hrozně unavená a nafouklá
…Jedla bych furt, ale musím se krotit nechci dopadnout jak u prvního těhu ![]()
@novomamina no zvracim kazdy den tak jednou. a je mi blbe vetsinou odpoledne. snidane zvladam.ale treba dnes je mi lip nez vcera teda.jj ja byla na zacatku taky strasne nafoukla.ale pak to preslo.ale uz mam kilo dole z tech nevolnosti. kolik si pribrala v minulym tehu?
@misa1967 Ahoj teď se snažíme druhý měsíc, tak uvidím jestli v pondělí přijde MS nebo ne
@misa1967 22kg
byl to boj to dostat dolů
ale stejně jsem ještě pčed otěhotněním něco málo přibrala takže ted začínám na vyšší váze jako předtím…no prstě nechci a nemůžu přibrat jako poprvé akorát jsem z toho měla deprese… @Troubelína Mě se taky ted zadařilo ve 2 měsící snažení
tak držím palce ![]()
@novomamina no a nemela si i hodne plodovky? to prej taky muze hodne ovlivnit vahu.no ja jsem prave pred tehu mela cistici kuru a zhubla jsem 10kilo tak jsem ted celkem spokojena.tak i kdybych ted nedejboze pribrala do tech 20,tak to nebude uplne tak hrozny.ale me je to jedno, hlavne at uz to s prckem dotahneme do konce po tech mych potratech.