Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
jsem v Kobylisích nová a ráda bych i pro dceru (21měsíců) kamaráda/kamarádku.
Po pravdě, dětská hřiště nás občas trochu děsí - moc lidí, moc křiku ![]()
Je mi 25 let, studuji dálkově VŠ, jsem klidná a vcelku přátelská ![]()
M.
Ahoj maminky, jsem z Kobylis, je mi 36 let a mam 8mes.syna.Hledam maminky z Kobylis s podobne starym ditetem.Je skupina mam. z Prahy 8 stale aktualni?
Ahoj maminky jsem 22leta maminka mam 11ti mesicni holcicku hledam timto zpusobem kamarádku když je partner vpraci vyjit si jen tak na prochazku s prckama nebo do cukrarny ci na prochazku prahou taky si posedet nekde a pokecat jsem sama bez kamaradek jelikož pratele v mem veku jsou svobodni a tak jsem pro ne nevyhovujici nezajimava. ztratila jsem svoji nej nej kámošku odstěhovala se.kdyz mam nejakou kamarádku tak jsem velmi spolehliva uprimna a rada pomůžu chybi mi nakupy z nekym skym bych pokecala.jsem blizenec pro zajimavost
.hledam především nekoho normálního obyčejného tak jako ja aby se nad vsi nepozastavovala a nesoudila lidi dokud je nepozna. muj fb:sabrina lagronova jsem blondýna na fotce z modrym trikem aby jste me poznali tak piste budu se tesit jsem z kobylis okrouhlicka praha 8
![]()
Ahoj, mám to podobně, můžeme se někdy sejít
jsem z Paláskový, Kobylisy
Ahoj holky, my se na konci měsíce budeme stěhovat do Troji, tak hledám někoho na kočárkování. Mám holčičku 4m a hledám pro ni a pro sebe doktory, tak budu ráda i za rady ![]()