Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Tak jsme dnes měli ve školce Mikuláše.
A jsem velice zklamaná, myslím že přístup čertů byl špatný.![]()
Aby tady čert strkal 5leté dítě do pytle jenom proto že občas zlobí, a učitelky koukaj a ještě stoho mají srandu :nevím:,nebo školáka 10let strči do pytle a chodí sním před školou :nevím: :nevím:
Co si o tom myslíte
Az tak jo tak o mysi nemuzem stezovat skvlejcertik byl u nas v detskem centru a miklas s andele takz super muj pulroni syn se nechal od certa s hoodne osklivoumasko. ktereho jsem se bala i ja pochovata z tadeaskavypadla i naka ta basnicka myslimze na poprve u nas super. v tech skolkach jsem teda vahala kamoska mi rekla skoro to samyco ty pses ucitelka bylo absolutne jedno co s detma certi delaj jedna holcicka prej rvala bala se a tedprej chtejisoudnebo co no to bych kecala nevim ale brutus co si dovoleji (bude to s chybama je to z mobilu -omlouvam se )
Mě by zajímalo, kolik stojí, kdybychom si pozvali čerta a mikuláše? cca?
Holky, poraďte. Potřebovala bych prvňáčkovi sesmolit dopis od čertů. Každý rok jezdíváme do pekla, ale letos bohužel nelze, tak bych zkusila ten dopis. Jak formulovat, jak by měl vypadat…?
To nam vzdy delali nasi. Opalili okraje, aby vypadal jak z pekla. Psano cernou pastelkou, byly tam schvalne hrubky. Vypsanych par hrichu (nic vazneho) a uvedeno, ze za to je uhli a brambory. Potom napsane pochvaly za pomahani, dobre skutky apod. A jeste byl vzdy uspineny od uhli
.
My letos objednali online pekelnyvzkaz.cz Sice me sokovala cena, ale do 3 dnu natoceno. Uz ho mame nachystany na pristi tyden.
Loni jsem slozila versovanou basnicku s hrichy a pochvalami a opalila papir. Mikulas a certi to prekoktali ![]()
TEREZKY SEZNAM POCHVAL A HŘICHŮ
Terezka je v jídle holka vybíravá,
nejraději k večeři si jenom řízek dává.
Měla by ochutnat, alespoň trošičku,
od všech jídel jen malou kapičku.
A co uklízení? To její silná není stránka,
v herně je bordel a zlobí se na ni taťka i mamka.
Terezko, Terezko, začni každý den uklízet,
jinak tě čertík bude muset při tom pobízet.
Další hřích té naší Terezky
je, že netrénuje logopedii hezky.
Každý den, Terezko, měla bys chtít
správně slovíčka od paní doktorky vyslovit.
Na druhou stranu i pochvalu si Terezka zaslouží,
má moc ráda svou sestřičku a ráda ji obslouží.
Dudlík ji podává, drží za ručičku,
Ráda si s ní pohraje a zazpívá jí i písničku.
Do školky vstává bez problémů,
občas se jí odtud ani nechce domů.
S kamarády hraje si, věci jim půjčuje,
Paní učitelky říkají, že moc hodná holčička to je.