Červená bulka na prsu

Anonymní
24.7.16 09:48

Červená bulka na prsu??

Ahoj,

jsou to asi 2 dny zpět, co jsem na prsu uviděla červený flicek, prohmatala jsem ho a z hrůzou zjistila, že se jedna o docela velkou na dotek malinko citlivou bulku. Měla jsem na tom stejném místě před otehotnenim také bulku ale mini - tak 0,5cm a teď je tak 3cm, před tehotenstvim mi prsa dr kontroloval a bylo to OK, ale co je to teď, je to nějaká zdurela žláza nebo uzlina? K dr jdu až koncem týdne, zajímalo by mě, jestli s tím mate někdo zkušenost. Mám 3 měsíce po porodu, plně kojim. Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5251
24.7.16 09:52

Ihned na pohotovost. Může to být zánět a jsou na místě atb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21586
24.7.16 10:31

Jestli kojíš, tak to může být zánět. teda, ale tu fotku bych odstranila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.16 10:36

K dr zajdu zitra, chodí se s tím na gyndu nebo k obdvodnimu? Mám to nahrivat nebo spíše ledovat?

• Citovat
  • Upravit
12330
24.7.16 10:52
@Anonymní píše:
K dr zajdu zitra, chodí se s tím na gyndu nebo k obdvodnimu? Mám to nahrivat nebo spíše ledovat?

chladit a vzít brufen jestli to bolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
24.7.16 11:25
@nozu píše:
Teda, ale tu fotku bych odstranila :nevim:

A to jako proč? Je prso něco, za co se má žena stydět? Kde jinde, by mělo být, když ne na diskuzi o miminech a všemu, co k nim patří? Může to dodatečně pomoci i jiné ženě, co má takový problém. Navíc, fotka je zde anonymně, tak jak by to mohlo tazatelku ohrozit? Že to tu uvidí nějaký úchyl, který si tisíce prsů i bez fleku může najít dodatečně kdekoliv na netu? To je jeho problém, ne tazatelky. Proč by se kvůli tomu měla jakkoliv omezovat?

Myslím, že podléhat té pokrytecké morálce médií, kdy nám servíruje vraždy jak na běžícím pásu a největší tabu je bradavka, je špatné. Nepřijímej to. Navíc, tohle je medicínský dotaz, bez fotky by těžko mohl někdo poradit, když jde o věci jako vyrážky nebo fleky ap. a pokud to někoho pohoršuje a uráží, tak si to nemá rozklikávat. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21586
24.7.16 13:25

@destin teda ty ses ale rozjela :mrgreen: omlouvám se, že jsem se dotkla pro tebe citlivého tématu. Mě osobně by to bylo nepříjemné a přijde mi to stejné jako komplet nahatá mimnka. Ale evidentně to vidíme každá jinak. Ať si to zakladatelka rozhodne sama :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.16 15:42

@destin dekuji za příspěvek, vidím to stejně, úplně zbytečná poznámka. :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat