Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Jestli kojíš, tak to může být zánět. teda, ale tu fotku bych odstranila ![]()
K dr zajdu zitra, chodí se s tím na gyndu nebo k obdvodnimu? Mám to nahrivat nebo spíše ledovat?
@Anonymní píše:
K dr zajdu zitra, chodí se s tím na gyndu nebo k obdvodnimu? Mám to nahrivat nebo spíše ledovat?
chladit a vzít brufen jestli to bolí
@nozu píše:
Teda, ale tu fotku bych odstranila
A to jako proč? Je prso něco, za co se má žena stydět? Kde jinde, by mělo být, když ne na diskuzi o miminech a všemu, co k nim patří? Může to dodatečně pomoci i jiné ženě, co má takový problém. Navíc, fotka je zde anonymně, tak jak by to mohlo tazatelku ohrozit? Že to tu uvidí nějaký úchyl, který si tisíce prsů i bez fleku může najít dodatečně kdekoliv na netu? To je jeho problém, ne tazatelky. Proč by se kvůli tomu měla jakkoliv omezovat?
Myslím, že podléhat té pokrytecké morálce médií, kdy nám servíruje vraždy jak na běžícím pásu a největší tabu je bradavka, je špatné. Nepřijímej to. Navíc, tohle je medicínský dotaz, bez fotky by těžko mohl někdo poradit, když jde o věci jako vyrážky nebo fleky ap. a pokud to někoho pohoršuje a uráží, tak si to nemá rozklikávat. ![]()
@destin teda ty ses ale rozjela
omlouvám se, že jsem se dotkla pro tebe citlivého tématu. Mě osobně by to bylo nepříjemné a přijde mi to stejné jako komplet nahatá mimnka. Ale evidentně to vidíme každá jinak. Ať si to zakladatelka rozhodne sama ![]()
@destin dekuji za příspěvek, vidím to stejně, úplně zbytečná poznámka. ![]()
Ahoj,
jsou to asi 2 dny zpět, co jsem na prsu uviděla červený flicek, prohmatala jsem ho a z hrůzou zjistila, že se jedna o docela velkou na dotek malinko citlivou bulku. Měla jsem na tom stejném místě před otehotnenim také bulku ale mini - tak 0,5cm a teď je tak 3cm, před tehotenstvim mi prsa dr kontroloval a bylo to OK, ale co je to teď, je to nějaká zdurela žláza nebo uzlina? K dr jdu až koncem týdne, zajímalo by mě, jestli s tím mate někdo zkušenost. Mám 3 měsíce po porodu, plně kojim. Dekuji