Červená moč, může to být z červené řepy?

Anonymní
6.7.16 22:37

Červená moč

Ahoj, jsem vyplašená. Mám červenou moč, menzes nemám. Odpoledne tedy navečer jsem měla chipsy z červené řepy, může to mít souvislost? Moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
6.7.16 22:39

Může :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
6.7.16 22:39

Uklidni se, červená řepa tohle dělá. Jsi úplně v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.16 22:43

Urcite to ma souvislost, zaden stres ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.16 22:43

Jé holky děkuji, už jsem klidná. Na netu to taky psali, ale nejdřív jsem byla vykulená :hug:

• Citovat
  • Upravit
5178
6.7.16 23:00

Nejen moc, pocitej s tim, ze nasledne budes mit i cervenou stolici… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
7.7.16 08:06

:-) jj

Ano, červená řepa barví moč načerveno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
7.7.16 12:49

Určitě je to z toho. Mně to dělají i silnější multivitm. nápoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
8.7.16 07:27

Taky s tím mám zkušenost. Červená řepa to opravdu dělá.

• Citovat
  • Upravit
982
18.2.20 09:11

Chtěla bych se zeptat, včera jsem chodila na WC a měla jsem červenou moč. Hlavně jsem to viděla na toaletním papíře, úplně červený. V neděli jsem měla červenou řepu, myslela jsem si, že to bude z toho, ale na papíře jsem měla i kousky jakoby krve, červené nitky, malé kousky. Tak nevím, jestli to taky může být z červené řepy, nebo je nějaký problém. Dneska je už všechno OK. Trochu mě bolelo i břicho při močení, až na konci. Dneska už jenom trošičku. Tak nevím, jestli to může znamenat nějaký problém, Neřešila bych to, kdybych si nevšimla těch červených nitek. Mám jít k doktorovi? Nechci zbytečně plašit, když by to mohlo být z červené řepy. A pokud by to byl problém, krev by se ukazovala dlouhodobě nebo může být jenom jeden den? Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
18.2.20 09:14
@Isia píše:
Chtěla bych se zeptat, včera jsem chodila na WC a měla jsem červenou moč. Hlavně jsem to viděla na toaletním papíře, úplně červený. V neděli jsem měla červenou řepu, myslela jsem si, že to bude z toho, ale na papíře jsem měla i kousky jakoby krve, červené nitky, malé kousky. Tak nevím, jestli to taky může být z červené řepy, nebo je nějaký problém. Dneska je už všechno OK. Trochu mě bolelo i břicho při močení, až na konci. Dneska už jenom trošičku. Tak nevím, jestli to může znamenat nějaký problém, Neřešila bych to, kdybych si nevšimla těch červených nitek. Mám jít k doktorovi? Nechci zbytečně plašit, když by to mohlo být z červené řepy. A pokud by to byl problém, krev by se ukazovala dlouhodobě nebo může být jenom jeden den? Děkuji za rady.

To je dost nepravděpodobný, to spíš zašpinění menstruační/ovulační.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
18.2.20 09:18

Menstruace mi skončila ve čtvrtek, tak tím to asi nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
18.2.20 09:34

Kup si v lékárně brusinky s manosou, užívej je a hodně pij. Pokud by obtíže při močení přetrvávaly, tak zajdi ve čtvrtek, či pátek se vzorkem čerstvé ranní moči k lékři - hned ráno.

Další varinta je koupit si ve zdravotnických potřebách diagnostické papírky a načůrat na ně - pokud ti tam vyjdou bakterie a krev v moči, tak k lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5453
18.2.20 09:47
@Isia píše:
Chtěla bych se zeptat, včera jsem chodila na WC a měla jsem červenou moč. Hlavně jsem to viděla na toaletním papíře, úplně červený. V neděli jsem měla červenou řepu, myslela jsem si, že to bude z toho, ale na papíře jsem měla i kousky jakoby krve, červené nitky, malé kousky. Tak nevím, jestli to taky může být z červené řepy, nebo je nějaký problém. Dneska je už všechno OK. Trochu mě bolelo i břicho při močení, až na konci. Dneska už jenom trošičku. Tak nevím, jestli to může znamenat nějaký problém, Neřešila bych to, kdybych si nevšimla těch červených nitek. Mám jít k doktorovi? Nechci zbytečně plašit, když by to mohlo být z červené řepy. A pokud by to byl problém, krev by se ukazovala dlouhodobě nebo může být jenom jeden den? Děkuji za rady.

Zbarvená moč od červené řepy může být, ale to jí musíš jíst fakt celkem dost a celkem pravidelně a ne jednou v neděli, tedy pokud jsi jí nesnědla fakt hromadu. Stejně tak mi ta barva po řepě přijde taková červená do fialova, ne rudá. No a ty kousky a nitky z řepy být podle mě nemůžou, takže pokud by to nebylo jednorázové, šla bych na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
18.2.20 10:25

Děkuji za rady. Ono to bylo právě včera celý den, dneska už je to OK. Nikde nic červeného. Právě nevím, zda tyto věci mohou vymizet za jeden den, nebo pokud by byl problém, tak by to trvalo několik dnů.
V neděli jsem snědla misku červené řepy, vím že mi zabarvuje moč, ale zarazily mě právě ty nitky. Ještě jsem se dočetla, že nitky v moči mohou se vyskytovat když člověk málo pije, ale mohla by je taky ta červená řepa zabarvit? Asi uvidím, co to bude dělat, pokud se zase něco objeví půjdu k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí