Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den, v březnu tohoto roku mě začal škrtit krk. Beru Euthyrox na uzlík na šž, ale sono i krev v pořádku. V květnu jsem prodělala angínu(kterou jsem měla snad naposledy jako malá holka, teď je mi 39let) Brala Duomox, avšak před 14 dny opět angína, nasazen Penicilin. Nyní jsem stále unavená, malátnost…začala jsem chodit do práce, ale cítím, že to není ono. V krku mě před 4dny škrábalo po ránu, do toho jsem přišla o hlasivky, ale dneska už mluvím. Mám dlouhodobě ucpanou jednu nosní dirku, na ORL že mám zduřelé sliznice v nose a pocit škrcení mám prý z jícnu, že mi nefunguje nějaký svěrač…ale mě žáha nepálí, nic. Nevím už, co mám dělat, nebaví mě pořád polehávat a být zavřená a neužívat sluníčka s dětma
Prosím, máte někdo zkušenosti či rady třeba přírodní léčbu atd. Děkuji moc Lenka
Krcni pater, psychika, stitna zlaza, nebo vlekly zanet, nechala bych si udelat vyter, prip. poradne dolecit, pokud by nepreslo, patrala bych po predchozich moznostech ![]()
Z vlastní zkušenosti syrová strava. Neměla jsem sice tohle, ale všechny neduhy mě opustily ![]()